Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.07.2016, 00:31:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=catalin2;625591]Ai vazut ca nu-ti raspund la mesaje, nu ma intereseaza sa discut cu tine. [/quote[]

Dupa cum se vede, tocmai ai raspuns, deci ai obieceiul sa te minti singur.
Sau in orice caz, una spui, alta faci.

Stai linistit, ca nu mizam pe un raspuns, oricum esti foarte steril ca si partener de discutie, in afara de debitat ca un tonomat niste clisee si lansat categorisiri si invinuri cand nu iti sunt acceptate aprioric, nu esti capabil de mare lucru.

Nu-ti place ortodoxia, doar cei ce au aceleasi conceptii ca tine (inclusiv catolici cu conceptii ecumeniste).

Exact ce-ti spuneam, papagal mediocru si ai si tupeul sa acuzi pe altii ca jignesc.

Citat:
Vad ca ti-ai facut curaj cand ai vazut ca cineva m-a criticat, singur nu ai niciodata curaj sa ataci.
Vai, dar ce memorie scurta ai, tocmai tu care deadeai citate din scrieri de acum nu stiu cati ani, stai ca alea erau scrierile tale, altceva e normal sa nu tii minte mare lucru.

Citat:
In toate mesajele mele am scris doar invatatura ortodoxa, am facut putine greseli.
Oh, "putine greseli" - e un pas inainte totusi.

Citat:
Pentru simplul fapt ca nu scriu ceva ce nu stiu si ma informez inainte sa scriu, daca am vreo neclaritate.
Calculatorul de pe care scriu e la fel daca nu mai "informat" ca tine.
Si mai aveti altceva in comun: nu poate procesa informatia in termeni umani.

Citat:
E normal sa nu iti placa ce scriu, pentur ca tu ai alte invataturi, la orice subiect tu ai sustinut si ceva gresit. Ai putut sa te manifesti asa pentru ca pe acest forum s-au adunat mai multi care au conceptii moderniste (ecumeniste). E singurul forum de acest gen, nu am vazut pana acum un site ortodox roman ce promoveaza aceste conceptii.
Bla bla, cine se plangea ca e atacat nejustificat. Hotul care striga "Hotul".

Citat:
Si tu ai crezut ca daca inca doi sau trei de pe forum gandesc la fel ca tine ala e adevarul.
Da' cu siguranta daca doar unul singur sustine ceva, atunci sigur e adevarul, ca doar nu degeaba se crede ala Maxim Marturisitorul.

Citat:
Dar nu pentru asta te-ai facut de ras, ci din cauza agresivitatii tale, ti-ai batut joc de multi oameni.
Serioos? Ca asa zici tu, ortodoxul adevarat si ganditorul documetat?

Citat:
Bineinteles, in schimb esti foarte sensibil, daca cineva iti atrage atentia ca e ceva gresit in ce spui nu poti suporta, nu te lasa nici mandria sa recunosti vreodata ca gresesti.
Ca sa recunosc ca am gresit, trebuie ca cineva sa demonstreze ca gresesc.

Logic, rational, cu argumente.

Aici nu se incadreaza stilul tau de repetat papagliceste clisee produse de talmacirile tale subiective a unui texte asa cum ti-am demonstrat in alte randuri.

Plus cliseul tau dupa care toate argumentele tale finale se reduc la al face pe celalat ori ecumnist ori protestant, indiferent de subiectul de discutie e absolut hilar.

Citat:
De obicei cei ce sunt lei pe net sunt mielusiei in realitate, se ascund in spatele calculatorului.
Seriooos..spui asta din experienta personala? Nu cumva oi fi tu unul din aia?

Citat:
Nu sunt deloc manios sau suparat, cateodata spun direct ce am de spus.
Sigur, mai zi de cateva ori si cine stie, poate ai sa o si crezi.

Last edited by AlinB; 10.07.2016 at 00:53:55.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare