Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2016, 15:05:24
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
E funny tare. Trimisul se crede ales, deja mantuit iar tu te crezi un fel de meseia care poti izgoni duhurile rele si crezi ca Trimisul are nevoie de ajutor.

Cu alte cuvinte Trimisul deja se crede mantuit si vrea cu orice pret sa-i "mantuiasca" pe altii dupa "invatatura sa" (sectara) iar tu deja te crezi un fel de mesia care vrea sa-l mantuiasca pe el, care deja se crede mantuit, si vrea
sa-i mantuiasca pe altii la rand, inclusiv pe tine care te crezi un mesia care
vrea sa-l mantuiasca.

Eu cred ca amandoi aveti nevoie de psihiatru.Poate acelasi psihiatru.

O sa te trec la Sf Maslu Igore(daca asta o fi numele tau de botez, daca nu
asta e, il pomnesc pe nush ce rus numit Igor)
E bine totuși că tu te crezi un fel de egipsiholog sau un ajutor de psihiatru... deci pentru tine nu Mesia-Iisus e mîntuitorul ci nu știu ce medic psihiatru.

Fiecare cu cine se crede și cu ce se încrede... oricum mă bucur că tu faci muncă de trimitere... ne rezolvi... adică tot un fel de mesia te crezi dar unul mai mic și care nu mai crede în Hristos ci în medicul la care s-a tratat de ultima lui depresie.

Dacă nu crezi în Dumnezeu ce cauți tu la sf. maslu? De ce nu dai acatiste la medicul ăla de care avem nevoie?

Fiecare recomandă ceea ce crede în funcție de ce crede, ce se crede, cine se crede și în cine crede.

Deci Copăcele... tu de ce te crezi copăcel? Fiindcă doar faci umbră pămîntului?

Last edited by vsovi; 27.07.2016 at 15:09:38.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57