Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2016, 14:53:28
nacu simona nacu simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2013
Implicit Parintii sunt impotriva

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Lasă tu exegezele absurde ale ''marilor'' tăi teologi ci mai bine citește scriptura așa cum zice sf. Vasile cel mare, înțelegînd de acolo ceea ce se scrie acolo.

Deci draga mea, nu poți confunda pe Samuel cu satana și nici pe sfinți prooroci și mucenici martiri ca A.B. cu vrăjitorii sau fermecătorii sau cu înșelații de duhurile răutății căci unii ca el sunt Adevărații stîlpi ai ortodoxiei oricît ar lansa ceilalți confrați tot felul de răutăți și de bîrfe din pismă și din aroganță și din orgoliul ca acela al absovenților premianți colegi și aflați în aceiași breaslă... care știu ei mai bine ca oricine că ăla sau că ălalaltul, coleg cu ei, nu e așa de mare teolog ca ei înșiși care se pun ei pe o denigrare colectivă cînd se întrunesc să formeze ei inchiziția ''ortodoxă''... după care îl lapidează mediatic fără jenă pe cîte un stîlp și foarte mare ortodox român ca păr. prooroc. A.B.

Dragul meu, nici tu nu ii poti numi eufemistic "marii tai teologi" pe Sfintii Parinti. Nu mai ai mult pana cand si Hristos va deveni un neinsemnat fata de "Sfantul Ardealului".
Deci, lasa matale parerile personale si primeste invatatura curata de la sfinti si cand voi gasi ce am spus, voi posta, ca sa-ti inchid gura care vorbeste numai minciuni.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare