Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.08.2016, 15:01:50
crinrin
Guest

Implicit

Pregateste un subiect si de la medicina veterinara, ca nu se stie...
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 15:03:29
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
A, nu, nu ma bag in ciorba altuia. Aici o las pe doamna cu copitele!
Reply With Quote
Vechi 11.08.2016, 15:16:57
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bublisor Vezi mesajul
O sa ma retrag de ce acest forum cu o parere de rau ca am cunoscut oameni sinceri,trecuti prin viata si cu multa cunoastere,dar in acelasi timp dezamagita de anumite persoane care nu au stiut sa faca decat caterinca si "intepaturi" la adresa celorlalti( un comportament rusinos pt cineva care e credincios). Urat! Iar in legatura cu studiile mele si tot ce am postat pe acest site este adevarat,nu trebuie sa raspund la nu stiu ce intrebari ca sa ma justific in fata unora,care din punctul meu de vedere nu merita osteneala. Asadar,va multumesc si Doamne ajuta!
Surioară dragă, să ne ierți, că vezi că suntem slabi și neputincioși. Nu pune la suflet și la inimă, răutatea oamenilor, calco în picioare cu dragostea și iertarea, o să întâlnești din belșug în timpul vieții tale răutate, roagă-te pentru aceia, sunt ispitiți și ei, înceracă să le dăruiești din bunătatea ta.

Dumnezeu să-ți ajute să te căsătorești, cu acel băiat sau cu altul (cu altul eu nu recomand, decât cu cel care ești acum), să vă placă de defectele voastre, unii altora, și prin dragostea voastră, să le micșorați, să le vindecați și niciodată să nu le mai vedeți.

Mă bucur sincer că ți-am fost alături și te-am ajutat cât am putut, după mintea mea... :) Cred încă și mai sincer în îndreptarea voastră, în îmbunătățirea și reușita voastră și mai ales, în mântuirea voastră.

Depinde doar de voi. Și sunteți minunați. Dumnezeu să vă ajute :)

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Bravo ! Ești deșteaptă tare, este ? Mai ai și o vârstă onorabilă, nu? Mai și râzi pe sub mustăți de multe postări și topicuri din forumul acesta... Cică tu vrei binele omului. Da ! Întotdeauna !
Să te rogi lui Dumnezeu, să-ți iei curățirea și nuielușele pentru păcatele tale aici pe pământ, să nu ți-o iei dincolo, că acolo nu mai e curățire și e veșnică.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare