![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Pregateste un subiect si de la medicina veterinara, ca nu se stie...
|
|
|||
|
|||
![]()
A, nu, nu ma bag in ciorba altuia. Aici o las pe doamna cu copitele!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu să-ți ajute să te căsătorești, cu acel băiat sau cu altul (cu altul eu nu recomand, decât cu cel care ești acum), să vă placă de defectele voastre, unii altora, și prin dragostea voastră, să le micșorați, să le vindecați și niciodată să nu le mai vedeți. Mă bucur sincer că ți-am fost alături și te-am ajutat cât am putut, după mintea mea... :) Cred încă și mai sincer în îndreptarea voastră, în îmbunătățirea și reușita voastră și mai ales, în mântuirea voastră. Depinde doar de voi. Și sunteți minunați. Dumnezeu să vă ajute :) Citat:
Să te rogi lui Dumnezeu, să-ți iei curățirea și nuielușele pentru păcatele tale aici pe pământ, să nu ți-o iei dincolo, că acolo nu mai e curățire și e veșnică.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|