![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Doar un comentariu vreau să fac (știu că vei considera că și ăsta are legătură cu PP): ca niște cilindri de piatră (cu un singur i). Și da, e adevărat că la Igor pot găsi mai multe greșeli, dar mie-mi place mai mult să te corectez pe tine, că ai mai mult haz :)
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 12.08.2016 at 17:20:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 12.08.2016 at 17:24:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Simbolic nu comentez. Că văd că n-ai nevoie să fii provocat; tu ne explici oricum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E o fericire să împărtășești altora Adevărul... pe care l-ai căutat și l-ai găsit și L-ai primit în Dar. Oare tu n-ai face la fel cu cele pe care le înțelegi? Nu te-ai bucura de ele bucurînd și pe alții? Căci nu se poate ca cineva aflînd și înțelegînd unde se află să nu se bucure. Dar din Dar se face Rai!... dacă ai DiscernăMînt să nu-l confunzi cu mita și ismita și ispita. Last edited by vsovi; 12.08.2016 at 17:43:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar tot e mai bine de oameni cu reputatie decat de un pacalici derizoriu de pe un forum oarecare nu? Si hilar pe deasupra: Citat:
![]() Or fi mers fazele astea printre taranii lu' Verjinica, acum si aici esti total expirat.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 15.08.2016 at 14:26:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Păi dacă fazele astea merg la țăranii lu' Verginica sau la alții și cum ăsta e purul adevăr căci nu te păcălesc atunci trag concluzia că ei înțeleg mai bine și mai ușor Adevărul ca tine. Dar mi-am răspuns singur că nu mai dialoghez cu tine offtopic fiindcă ție nu-ți place Adevărul ci îți place prea mult să cîștigi la păcălici... trișînd! Last edited by vsovi; 17.08.2016 at 14:08:59. |
|