Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2016, 13:44:51
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Bre vsovi/trimisule tu faci reclama mascata la sectarii tai ?
Te-au trimis pe aici cu misiune ?
Nu pune nimeni botul la secta ta bah.Cel mult reușești să devii surse de bancuri religioase gen radio Erevan.
I-am mai zis și lui AlinB: ''cine zice ăla e!'' Deci nu ei ci tu ești sectă!...și-ți faci reclamă, ție sau cuiva că altfel nu-mi explic perseverența asta oarbă și nepăsarea cu care propagați și dezinformați și încercați să fixați idei ca Stalin.

Mă, da' tu să nu te superi că-ți zic... bancul ăla de la radio Erevan o să vă îngrozească tocmai pe voi cîndva... cînd o să vă întîlniți cu vreun sfînt și o să-L întrebați plini de distracție și trufie crezînd că ați făcut un bine ''gLumind'' și voi zicînd în bășcălie îngrijorată: ''Oare ce va mai fi și cu sectarii de la NIP că așa am auzit la radio erevan că o să-i mînce focul iadului ca pe toți sectarii?''

Iar el Sfîntul o să vă răspundă spre ''distracția'' voastră: Știți, defapt spre deosebire de alții, NIP nu e sectă ci ăia de acolo sunt străjerii ortodocși ai Cuvîntului care Trîmbițează și deci nu pe ei o să-i mînce focul iadului ci pe alții, nu dăm nume, ca să nu se sperie ''săracii'' mai înainte de vreme.

Atunci tu și alții ca tine după ce o să-ți pierzi brusc toate frunzele de la Copăcel și o să te faci alb ca varul ca AlinB o să zici către Dumnezeu: Doamne Doamne, iartă-mă că n-am știut, adică așa am fost informați de ''ortodoxie'' și de unii mari duhovnici ai neamului. Iar atunci eu păcătosul din dosul șurii o să strig: ''ba știe Doamne că doar eu le-am spus tuturor timp de aproape 10 ani pe forumul nostru ortodox!''

Dar nu-ți fă probleme prea grave că uite Îi cer de pe acuma să te ierte, că măcar tu ai îndrăznit să-mi ții de urît ajutîndu-mă să-I fac reclamă... lui Dumnezeu.

Last edited by vsovi; 02.09.2016 at 13:52:15.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57