Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.10.2016, 19:11:11
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Adica ? Nu e normal ca cei care practica sodomia sa infunde puscariile ? Invers: ar fi normal sa umble in libertate ? Argumente, nu vorbe despre "toleranta", termen despre care invatatura crestina nu spune nimic. "Toleranta" este acelasi lucru cu "dezincriminarea infractiunilor" ?
Eu cred ca pedepsirea relatiilor homosexuale cu inchisoarea are atat avantaje cat si dezavantaje, depinde cum privim.
Daca acestea ar fi pedepsite cu inchisoarea, societatea va avea de castigat caci ar fi promovata decenta in spatiul public, iar copiii ar fi scutiti sa mai vada aceste perversiuni.
Pe de alta parte, daca ducem un homosexual in inchisoare, nu cred ca ar avea vreo sansa de a se indrepta. Sa nu uitam ca puscariasii heterosexuali au tendinta spre asa-numita "homosexualitate de ocazie" - in care incearca sa-si consume energia sexuala cu partenerii de celula. Va dati seama ca un homosexual condamnat va deveni un fel de papusa sexuala in puscarie. E drept, poate fi papusa sexuala si in societate... Dar, cred ca un homosexual are mult mai multe sanse de a-L descoperi pe Hristos in afara inchisorii. Contactul cu familia, rudele si prietenii poate avea un efect pozitiv asupra homosexualului... si ca drept dovada este biografia lui Henri Gheon pe care dvs. ati scris-o candva, aici pe forum.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare