![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
https://www.facebook.com/cartarescu....34426999912861 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Parteneriatele civile in sine nu au nimic "ghei", se pot incheia intre barbati care nu sunt ghei, intre femei, intre un barbat si o femeie, etc. E drept, sunt parte a propgandei si pasul spre casatorie. Chestia e ca si chiar daca se va opera aceasta modificare in Constitutie, e posibil ca "paterneriatele" sa fie aprobate ("nu sunt casatorie/familie") si probabil asa se va si intampla, dupa urmatoarele alegeri. Momentan insa, politicienii nostri nu-si permit sa agite apele prea mult si de asta initiativa asta le cam incurca planurile.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 24.10.2016 at 16:04:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ok, inteleg, asta e optiunea poetului... Imi pare rau ca nu pot fi de acord cu ceea ce scrie in prima parte, eu am alta opinie. Ceea ce nu ma opreste sa il stimez foarte mult, mai departe, pe scriitorul nostru! Eu sunt mai traditionalist, domnia sa e in pas cu democratia de ultima ora. Putem convietui de minune in ciuda diferentei de opinie si ceea ce vreau e doar sa mai scrie cate o poezie frumoasa si cate o carte buna, din cand in cand...:) |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu alte cuvinte este o personalitate a culturii romane, adica o voce de reper a societatii civile. |
|
|