|  |  | 
|  | 
| 
 | |||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
|  | 
|  | Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Având în vedere că explicația mea n-o regăsesc în articol și nici în DOOM, o să-ți dau dreptate și o s-o accept pe asta deocamdată: „Denumirile funcțiilor de stat, politice și militare se scriu cu inițială mică: deputat, domn(domnitor), general, han, ministru, pașă, președinte, prim-ministru, rege, secretar, senator, șah, voievod, vodă etc.”   
				__________________ Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 26.10.2016 at 20:13:51. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat:   
				__________________ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nici sa voteze, la o adica. Tot politica este.

__________________ Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Știi și tu că prostul nu e prost destul până nu-i (cel puțin) oleacă fudul.

__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Last edited by Copacel; 26.10.2016 at 20:58:30. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Nu te supara pe mine pentru asta, ca ai destule alte motive... sa te superi, nu? 
				__________________ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Nu am intenția să bag în corzi pe nimeni, nici n-aș prea putea la cei 1,90m/120kg ale mele. Eu sunt cum am zis și punct, că mă supăr. :) 
				__________________ Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

A se înțelege că Cezar nu a sărit gardul?
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Iar ai scăpat din nirvana sith, mă?

| 

| |||
| 
 | |||
|   

Vezi că nu sunt ăla pe pe care-l bănui tu, iar întrebarea îl vizează pe Mosh-Neagu.
		 | 
|  |