![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau Clarviziunea Voastra vrea sa zica ca se vor intoarce curand vremurile de trista amintire, cand i se baga romanului pumnul in gura, spre binele "societatii", a "tolerantei" si "deschiderii spre celalat" ? ![]() Insa cum de esti asa sigur, in dreptul tau, judecata ta e impartiala? Toata lumea de la mic la mare a inteles foarte bine ce a vrut sluga Iohanis sa zica si la cine slujeste de fapt. Tu in schimb iti permiti luxul sa faci pe prostul si cu mare indignare te zbati crezand ca astfel vei suplini lipsa argumentelor. Te intreb inca o data, la ce se referea Iohanis cand a spus "calea fanatismului religios". Care ar fi aia, in contextul asta? Si el cica e "adeptul toleranței, încrederii și deschiderii spre celălalt". In opozitie cu ce? Cu pastorul care nu ii cerea decat sa se pronunte in favoarea valorilor crestine? In opozitie cu aceste valori crestine? Nu e nici un secret ca la Uncle Sam acasa unde taman a fost sa se inchine Ioha si de unde a transmis acelasi mesaj de "toleranta", aceste valori crestine deja sunt etichetate ca "intoleranta", simbolul suprem al tolerantei fiind ca barbatii sa poata folosi baia femeilor, daca in momentul respectiv se simt femei. Si nu e asta raul cel mai mic. Sa intelegem ca a tine partea calailor poporului asta, n-are consecinte in dictionarul tau? Sau logica este ca gudurandu-te pe langa mai marii din lumea asta si latrand pentru ei, ti se va zvarli si tie un rest de ciolan?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.10.2016 at 17:30:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si banuiesca ca spre deosebire de noi, vrea sa-si conserve sanatatea mintala in felul felul asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In Romania nu prea am avut astfel de evenimente. Dar e posibil ca ele sa apara si la noi, sunt semne clare in acest sens. Tu insuti ai semnalat de multe ori, in discutiile cu cipo/sexo/medicamento/sinodo-fobii, ca fanatismul cultivat de catre unii nu e bun de urmat. Ei, la asta cred ca s-a referit si Presedintele. Pe de alta parte, in contextul aproprierii alegerilor, ceea ce fac unii smecheri in media nu e deloc atat de subtil precum pare. Manipularea simtamintelor religioase de catre artistii din umbra e poveste veche... P.S. Sper ca intrebarea din coada postarii tale nu are vreo legatura cu mine. Daca da, ti-ai gresit omu'. |
|
||||
|
||||
![]()
Hai bre, chiar așa? "Președintele" cu majusculă-n mijlocul frazei??
|
|||
|
|||
![]()
La fel scriu si despre Patriarh.
Imi exprim prin asta respectul cuvenit, ca om din popor fata de conducator. Stii, inca nu m-am razvratit chiar de tot... |
|
||||
|
||||
![]()
Gramatical e justificat, atunci când e vorba de un anumit președinte. Devine substantiv propriu, ca și Guvernul (României), Parlamentul (României) ș.a.m.d.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Iohanis e mic copil bre, trebuia sa fii tu "Presedintele". Citat:
Citat:
Citat:
Pentru ca nu era vorba de nimic de genul asta in interpelarea care i-a fost adresata si la care a oferit raspunsul ala naucitor - ma rog, naucitor pentru aia care mai sperau ca are un dram de decenta. Da' daca esti asa maestru, poate ne punctezi si noua apocalipsa din vorbele pastorului, la care "Presedintele" a iesit cu pieptu' plin de toleranta made in USA, incredere si mai ales deschidere. Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.10.2016 at 17:56:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi-ai luat-o inainte, m-ai scutit de un efort...:) P.S. Stii, uneori Dragos tine cu orice pret sa faca pe teribilistu'. Da' in rest e baiat bun, ma bag eu pentru el oricind e nevoie...:) Chiar mai mult decat pentru Presedinte, parol! Dar nu la prostioare. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu era nevoie de această declarație a președintelui țării ca să înțelegem cui slujeste de fapt. Lucrul acesta nu oferă nici un drept creștinului de a-l bălăcări. Preocuparea creștinului ar trebui să fie cu totul alta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
https://www.ortografia.ro/ortografia...-cu-majuscula/
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 26.10.2016 at 18:56:58. |
|