![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:57:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E doar inca un exemplu de autosabotare care se practica din interior. Spun autosabotare, deoarece stirea aia a dat apa la moara multora dintre adversarii B.O.R. Mai ales celor care evidentiaza populismul si alte manevre de care multi s-au saturat. Dar daca vrem sa stam cu capul in nisip, precum strutul, e in regula. In definitiv, e treaba Biroului ce stiri difuzeaza. Biroul a scos-o, Biroul s-o poarte. Eu doar am semnalat gafa, in momentul cand Cristi scotea in evidenta compromisurile (ale altora, se intelege, ca noi suntem fete mari, desigur). Ca sa vada ca le-avem si noi pe ale noastre, mai intai. Daca tot ne dam crestini, nu? |
|
|
|||
|
|||
|
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:57:19. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar asta nu trebuia trambitat. Ci semnalat ca un amanunt, discret... Mai ales ca era cu totul altceva mai important de evidentiat, intrucat era vorba despre doi sfinti mari si foarte indragiti!... Dar au fost mai importante, nu-i asa, cifrele care cuantificau alimentele... Eu numesc asta o gafa si o lezare a imaginii Bisericii. Sa ne reamintim ca menirea Bisericii este in mod secundar una sociala. Parerea mea, sa fiu iertat! |
|
|
|||
|
|||
|
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:54:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Suntem un popor de voinici! Acuma, logica ne spune, nu-i asa, ca nu avem motive sa ne temem de referendum. Din moment ce 3,5 milioane de romani au semnat petitia, ce teama sa mai avem? Vor veni alte 3,5 milioane sa opteze pentru "libertate"? Mai greu va fi cu mersul la referendum, probabil... Ca modul de strangere a semnaturilor a fost una, iar referendumul va fi alta.... De-aia intrebam eu cu niste postari mai nainte cum s-a facut colectarea semnaturilor. Acuma poate se intelege miza intrebarii si nu imi mai sar in cap colegii infierbantati... |
|
|