![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu am vazut nici un compromis in modul cum Iohannis si-a sustinut pozitia. Dimpotriva, a fost ferm in a-si exercita rolul, asa cum ii cere functia de presedinte al tuturor romanilor. A si clarificat, a dialogat cu Patriarhia, a primit sprijinul acesteia.
Nu a solicitat compromisuri, a atras atentia asupra fanatismului, despre care o fi stiind mai multe decat noi, astia, atotstiutorii. Iar daca vreti sa vorbim despre compromisuri si despre o pace falsa, oho, ohoho!.... Haideti sa vorbim despre noi insine! Sa incepem prin a ne scruta fiecare viata si sa mai aruncam oleaca privirea si prin comunitatile noastre unde se intampla cate se intampla... Sa le mai amintesc? Dupa ce terminam cu dereticatul prin ograda noastra, care e de pomina, om ajunge si la paiul din declaratia presedintelui... P.S. Frate CristiBoss, am uitat sa va intreb ceva, apropos de compromisuri si manipulari. Cui credeti ca a facut un favor Biroul de Presa al Patriarhiei noastre cand, la pomenirea Sfantului Stefan nu a avut nimic mai important de declarat decat ca Protoieria Ilfov Nord a impartit participantilor 2000 de sandviciuri si cani de ceai cald? Asta a fost tot ce am aflat, prin intermediul Biroului, despre acea sarbatoare. Va intreb asa, la bun simt... Asta-i mesaj care face bine crestinilor si Bisericii? Sau mai degraba e de rasu-plansu si de toata jena si penibilu'... Dar nu-i nevoie sa imi raspundeti ci doar sa va ganditi la compromisuri si alte devieri. |
|
||||
|
||||
![]()
Am vorbit de TOLERANȚĂ.
Rog pe cei care citesc sa o facă in momentele de liniste sufletească, fără nervi si mai ales cu ranchiună ! Cristian Stefan Popescu
|
|||
|
|||
![]()
Ati vorbit despre toleranta, in modul dvs. obisnuit.
Adica ati incheiat cu o muscatura, drept in compromisurile pe care ati sugerat ca le-am face noi daca nu am fi barbari. Ei, uite ca nu suntem toti barbari si vicleni. Puteti ...tolera? In rest, parerea dvs., frate! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Sigur, sigur...
|
||||
|
||||
![]()
Ce-aveți mă de vă dați așa cu toleranța-n cap?
|
|||
|
|||
![]()
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 16:57:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E doar inca un exemplu de autosabotare care se practica din interior. Spun autosabotare, deoarece stirea aia a dat apa la moara multora dintre adversarii B.O.R. Mai ales celor care evidentiaza populismul si alte manevre de care multi s-au saturat. Dar daca vrem sa stam cu capul in nisip, precum strutul, e in regula. In definitiv, e treaba Biroului ce stiri difuzeaza. Biroul a scos-o, Biroul s-o poarte. Eu doar am semnalat gafa, in momentul cand Cristi scotea in evidenta compromisurile (ale altora, se intelege, ca noi suntem fete mari, desigur). Ca sa vada ca le-avem si noi pe ale noastre, mai intai. Daca tot ne dam crestini, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar stiu de multa vreme ca iti vine greu sa accepti ca nu sunt ca tine. Dupa chipul si asemanarea ta.... Ce sa-i faci, Moshule, fiecare cu modul lui de a fi in B.O.R.! Asta am aflat-o chiar de la ... psiholog, precum si de la Parinti. Poate da Bunul Dumnezeu sa o afle si fratia voastra intr-o buna zi. |
|
|||
|
|||
![]()
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 16:57:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Suntem un popor de voinici! Acuma, logica ne spune, nu-i asa, ca nu avem motive sa ne temem de referendum. Din moment ce 3,5 milioane de romani au semnat petitia, ce teama sa mai avem? Vor veni alte 3,5 milioane sa opteze pentru "libertate"? Mai greu va fi cu mersul la referendum, probabil... Ca modul de strangere a semnaturilor a fost una, iar referendumul va fi alta.... De-aia intrebam eu cu niste postari mai nainte cum s-a facut colectarea semnaturilor. Acuma poate se intelege miza intrebarii si nu imi mai sar in cap colegii infierbantati... |
|