Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.10.2016, 00:44:28
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Daca va veti gandi candva sa faceti o intalnire mai ecumenista, asa, aka sa poata participa si dintre eretici, va rog sa ma treceti si pe mine pe lista.
Promit sa imi iau o mina de ortodox, sa par a avea blana de oaie si sa nu vorbesc neintrebat
Mina de ortodox -Aha???
Am mers mi bine de 20 de ani pe calea asta, si am vazut ca la un moment dat trebuie sa iei o pozitie, ca daca nu Dumnezeu te pune mai in fata homosexualilor in drumul catre IAD, ca fricos.Chiar daca esti pus tu intr-o pozitie dificila ca iei o decizie, trebuie sa o iei.Ptr ca nimanui nu ii ajuta ca nu spui Adevarul.Citeste mult,studiaza mult ,intelege, si apoi gandeste-te, ce cale sustii.
Deci mina de ortodox constati uneori ca nu e prea pasnica.Desi asa erai obisnuit, sa stai cumintel in coltul tau.

Aha si acolo zici ca ai de gand sa nu vorbesti neintrebat?...

Last edited by Jonnyw2013; 30.10.2016 at 00:55:40.
Reply With Quote
Vechi 30.10.2016, 00:53:20
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Am mers mi bine de 20 de ani pe calea asta, si am vazut ca la un moment dat trebuie sa iei o pozitie, ca daca nu Dumnezeu te pune mai in fata homosexualilor in drumul catre IAD, ca fricos.
Nu prea inteleg.
Ati fost 20 de ani ortodox? Sau homosexual? Si apoi v-ati lasat?
Fiti un pic mai clar, va rog!
Reply With Quote
Vechi 30.10.2016, 09:34:09
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Nu prea inteleg.
Ati fost 20 de ani ortodox? Sau homosexual? Si apoi v-ati lasat?
Fiti un pic mai clar, va rog!
Am fost vreo doua zeci de ani un crestin cumintel, asa tot studiam, auzeam auzeam preoti su pastori.Da si pastori, nu mi-e rusine sa spun asta, am avut diversi prieteni sau rude, care ne-u chemat, ba la nunti, ba la adunari de ale lor.Chiar unul dintre pastori m-a facut sa ii pastrez o amintire aparte.Este intre primii trei predicatori sau preoti care mi-au placut din inima cum au vestit Cuvantul.Adica nu iti mai puneai problema de fond aperceptiv ,altfel spus ca esti sau nu atent.Cand il auzeai, iti puneai problema, ba asta daca nu sunt atent imi si trage vreo doua, de nu ma vad.Adica spunea tare, cu o forta pe care pe putini i-am auzit.
Daca am fost homosexual?Am fost nebun trupeste dar in partea cealalta.AS fi "mancat femeile pe paine".Daca intelegi gluma.
Deci stiu ce e lupta cu trupul!!!
Am vrrut sa spun ca indiferent daca esti un om care iti place sa staai cumintel la locul tau cum s-ar zice,la un moment dat trebuie sa iei o pozitie.Te va duce viata daca nu vrei si esti obligat sa iei o pozitie.
Vechi 30.10.2016, 12:09:02
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

@Ioan: mi-am dat cu părerea deja.
Pe de altă parte, habar n-am (și nici nu ma interesează) cine e acel pastor și care e relația lui cu KWJ. Eu nu văd "Președintele" ca pe o icoană, în nici un caz nu de sticlă, ca să se spargă una-două.
În continuare consider că răspunsul lui a fost total nepotrivit.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare