![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu imi fac iluzii ca vei veni; la celelalte intruniri ai lipsit. Din pacate. Asadar, vorbeste te rog despre ce faci, nu despre ce visezi ca ai putea sa faci, intr-o buna si frumoasa dimineata... Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Cum ziceam deunăzi.
Mai bine trageți aer în piept și povestiți predica de la Lazăr și ăla nemilostiv, de ex.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Insomniile prelungite sunt un dezastru pentru trup , suflet si minte :) Doamne ajută!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Nu cred in astfel de "miracole". Cel putin, nu din mijlocul unor caractere ca ale noastre. Ce fac acum? Ma lupt cu "psihologia la nivel inalt"! Ce fac in general, nu-i treaba nimanui! Ma surprinzi, insa ca problema viselor mele a ajuns pe... biroul tau de lucru. Arunca-le la cos, ca oricum n-am bani sa-ti platesc comision... Dar... probabil ai dreptate... Sunt un mare visator daca imi inchpui ca eu as putea schimba ceva. Dar asta nu tine de mine... Stii tu de cine. Daca un singur suflet a reusit sa faca diferenta intre pozitia mea fata de viitorul ortodoxiei din Romania si pozitia ta (extrem de toleranta, binevoitoare si de mare bun-simt) care produce confuzie si compromis, eu sunt oarecum multumit. Tu te schimbi sau nu, intr-un anume viitor, aproape ca nu conteaza. Dar macar sa nu convingi si pe altii, cu parerile tale "ortodoxe"!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Important e ca in urma intalnirilor unii dintre noi am ramas cu ceva care tie iti scapa: cu prieteni. Ne-am intalnit apoi de mai multe ori, am mers la biserica impreuna, am facut si altele. E drept ca nu ni s-a raportat ca am salvat vreun suflet. Ti le-am lasat tie pe toate! * Pozitia ta comparativ cu a mea... Pe cine intereseaza comparatia? Ce suntem la vreun concurs de etalare? Nu esti cam mosh pentru "romanii au talent"? Pe mine nu ma intereseaza absolut deloc. Nu are nici o relevanta. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Asadar toti stim bine ca tu nu esti prost. Si mai stim bine ca ESTI crestin-ortodox! Comporta-te ca atare: fii alaturi de Biserica ta, nu impotriva ei si nici a mai marilor ei. Daca "mai marii" gresesc, are Dumnezeu grija sa-i schimbe la vreme. Datoria noastra este sa ne rugam pentru ei mai mult decat pentru fratii si parintii nostri, nicidecum sa-i ponegrim si astfel sa ne dezbinam intre noi!
|
|||
|
|||
|
Auch. am gresit numerotarea, mersi Moshu' :)
Faina predica, sper sa se prinda ceva-ceva.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ma situez impotriva unor practici nefiresti, agresive, care aduc un plus de tensiune in plan social si care nu tin de conduita crestina. Nu sunt de acord cu fundamentalismul crestin si cu tendintele spre legionarism si alte cazaturi ideologice. Biserica nu e ideologie politica, e Casa ori Corabia mantuirii oamenilor. Sunt impotriva episcopilor mitarnici si a controlului lui Gigi Becali asupra unor oameni din Biserica. Nu sunt de acord cu modul in care unii dintre crestini, folositi de unii si de alti pentru interese particulare, dau tonul razmeritei impotriva presedintelui si a ordinii sociale, cu aroganta incompatibila statutului de rob smerit al Domnului. Nu pot accepta modul barbar in care sunt tratati la noi, in general, homosexualii. Cu atat mai mult cu cat unii dintre homosexuali si alti oameni cu alte poveri fac parte din Biserica. Pentru acestia ma astept ca oamenii crestini sa arate omenie, ingaduinta, sprijin, duh jertfelnic. Sunt pentru iubirea homosexualilor, nu pentru ostracizarea si defaimarea lor. Porunca avind de la Hristos iubirea de vrajmasi. |
|
|
||||
|
||||
|
Păi și cam ce scrii tu se înscrie în același registru, dat fiind subiectul topicului.
Ești singurul care ții musai să aperi homosexualii deși nu-i amenință nimeni.
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 31.10.2016 at 12:36:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu ii apar pe homosexuali desi, recunosc, inclinatia inimii imi sopteste s-o fac, vazind cum sunt tratati: umiliti, batjocoriti, insultati etc. E o realitate cvasigenerala in Ro, aceasta, nu are rost sa ne facem ca ploua. Totusi, nu ii apar. Ci sper ca, intr-un fel sau altul, acesti oameni vor intelege ca firescul omului, asa cum l-a facut Dumnezeu, este unirea intre barbat si femeie, nicidecum altfel. Si ca familia e aia pe care o avem cu totii (sper) de aici. In acest fel ma deosebesc de voi, ma rog, de unii ca Alin si alti cativa in care s-a trezit marea moralitate si intransigenta. Am apreciat foarte mult, ca de obicei, conferinta parintelui profesor Constantin Coman. Repet, am exact pozitia sfintiei sale privind problema familiei si a homosexualitatii. Poti, te rog, sa nu ma mai banuiesti de altele? Te rog frumos, incepe sa ma mire tot mai mult conduita ta fata de mine...... |
|
|