![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Care "găselniță" și unde "să treacă"?
|
|||
|
|||
![]()
Asta cu "pacatul sustinut de Presedinte" si cu asmutirea romanilor divizati prin smecherii politicianiste unii asupra altora.
Unde sa treaca daca nu la coshul uitarii, unde ii e locul. |
|
|||
|
|||
![]()
Dar ce parere ai despre afirmatiile pastorului Iuga? Ti se pare ca un presedinte merita sa treaca cu vederea asa ceva? Si nu vezi aici nici un semn depre miscarile "subterane" inainte de alegeri?
Si crezi ca e bine ca crestinii sa intre in jocul asta comandat si intretinut? M-as bucura sa stiu opinia ta, Dragos, daca vrei sa zici... |
|
||||
|
||||
![]()
Dupa parerea mea, conteaza. Traim intr-o republica in care presedintii, in rarele cazuri in care nu se cred monarhi, sunt vazuti astfel de popor. Teoretic cel putin, presedintele este un functionar. Chiar daca e primul functionar al statului, ramane un functionar si nu este tatal natiunii. Ei bine, functionarul Klaus I s-a exprimat cel putin ambiguu intr-o problema dureroasa, arzatoare si importanta pentru crestini. Dar dumneata vii si sustii, in fond, ca reprezentanti ai crestinilor ar fi comis o crima de lezpresedinte.
Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 30.10.2016 at 07:46:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Mihnea, ....
Comparatia e nepotrivita. Vorbim de viata in Biserica, nu de viata in prefigurare... In fine... P.S. Nu sustin ca a comis careva vreo crima. Sustin doar ca se duc lupte necinstite cu miza electorala si ca aceste lupte nu fac bine crestinilor, Bisericii. Asta sustin si nimic altceva. Cat despre crime... Him... Ma tem ca o sa mai avem de vorbit, la timpul potrivit. Last edited by ioan67; 30.10.2016 at 08:43:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca am fost homosexual?Am fost nebun trupeste dar in partea cealalta.AS fi "mancat femeile pe paine".Daca intelegi gluma. Deci stiu ce e lupta cu trupul!!! Am vrrut sa spun ca indiferent daca esti un om care iti place sa staai cumintel la locul tau cum s-ar zice,la un moment dat trebuie sa iei o pozitie.Te va duce viata daca nu vrei si esti obligat sa iei o pozitie.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
||||
|
||||
![]()
@Ioan: mi-am dat cu părerea deja.
Pe de altă parte, habar n-am (și nici nu ma interesează) cine e acel pastor și care e relația lui cu KWJ. Eu nu văd "Președintele" ca pe o icoană, în nici un caz nu de sticlă, ca să se spargă una-două. În continuare consider că răspunsul lui a fost total nepotrivit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa amintim oare de pilda viei lasate in grija „alesilor”? Sa presupunem ca intreaga populatie a unui sat se lasa convinsi si dau spre arenda intreaga lor vie de care depinde viitorul fiecarei familii in parte. Si chiar daca nu toti sunt frati si rude intre ei, in general impart cam aceleasi principii „viticole”. Si totusi mai sunt 3 - 4 - 5% mai... modernisti, care propun defrisarea viilor... Iar „alesul tuturor”, fara nicio jena, apare in prispa casei si spune ca trebuie sa fim toleranti cu „modernistii” si sa nu ne mai tot cramponam de traditii invechite. Tractoarele sunt deja pregatite si in curand vor primi „OK”-ul de a brazda adanc via neamurilor... Ba pardon! „Via” nu-i a ta, ci a noastra a tuturor, care au facut imprudenta sa te aleaga pe tine, staroste. „Liderul” unei confesiuni religioase reprezinta niste voci indignate care vad cum sub ochii lor se incalca grav clauzele contractuale. De obicei romanii sunt extrem de toleranti si tocmai de aceea se spune la noi ca mamaliga nu explodeaza. Ne lasam inselati, infometati, mintiti cu buna stiinta, furati si torturati. Dar toate pana la relationarea copiilor nostri cu Dumnezeu. Pentru o asemenea indrazneala, nu cred ca e roman care sa nu se revolte in sufletul lui. Ioane, intelege si nu-i mai lua apararea cu atata naivitate. Vocea pastorului care i-a cerurt ultimativ sa-si spuna parerea, este si vocea crestinilor ortodocsi, fie ca-i convine, fie ca nu. El nu se reprezinta pe sine, ci neamul acestei natiuni, cu traditii si credinte!
|
|||
|
|||
![]()
De fapt si de drept nu apara pe Iohanis, ci non-valorile pe care Iohanis le apara.
Ce valori crestine, ce iubire? Toleranta dom'le - e ultimul trend. Smecheria e ca "toleranta" - care inseamna practic a renunta sa-ti afirmi propriile valori este doar inceputul, este prima etapa, ulterior, vei fi obligat chiar sa le renegi.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 30.10.2016 at 15:15:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica ceva este, se trage de timp ca sa treaca alegerile, pe urma "alesii" nu vor da nici doi bani pe ce vor aia care i-au ales. Probabil initiativa nu v-a trece nici macar de Parlament, cum a mai fost una asemanatoare, de care nu multi stiu si care s-a oprit la Basescu. Sau referendumul pentru reducerea numarului de parlamentari. Si da, sigur ca nu fac bine la crestini chestiile astea, povestile presului cu toleranta si etc. Cum ziceam mai sus, din spatele lor se vor lansa si alte atacuri la adresa lor.