![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica ceva este, se trage de timp ca sa treaca alegerile, pe urma "alesii" nu vor da nici doi bani pe ce vor aia care i-au ales. Probabil initiativa nu v-a trece nici macar de Parlament, cum a mai fost una asemanatoare, de care nu multi stiu si care s-a oprit la Basescu. Sau referendumul pentru reducerea numarului de parlamentari. Si da, sigur ca nu fac bine la crestini chestiile astea, povestile presului cu toleranta si etc. Cum ziceam mai sus, din spatele lor se vor lansa si alte atacuri la adresa lor.
|
|||
|
|||
|
Pe unul care habar n-are sa puna o cratima, nu il ascult in materie de crestinism si politica. Ce folos sa traga un roman de pe urma unuia care dispretuieste limba romana?
Dar sa te ingadui, totusi... Sunt adeptul tolerantei, cum spuneam. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cat despre valorile noastre "primitive", ma tem ca suntem mult prea prosti pentru sclipirile de care dai tu dovada, iar o eventuala "intalnire" cu tine (ca intre forumisti) te-ar pune intr-un con de umbra pe care nu-l meriti. Ce sa mai inveti tu de la altii, din moment ce... le stii pe toate si esti mult... deasupra lor? Si toate astea, sa nu uitam ca vin dintr-un bun-simt frate geaman cu smerenia, modestia, blandetea si toleranta!...
|
|||
|
|||
|
Unde am scris eu asta? Am scris despre valori? Sau despre practici?
Opereaza distinctia, te rog frumos! Valorile sunt una, afirmarea lor prin practici/conduite/comportamente sociale sunt alta. Last edited by ioan67; 30.10.2016 at 22:12:04. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Dar nu imi fac iluzii ca vei veni; la celelalte intruniri ai lipsit. Din pacate. Asadar, vorbeste te rog despre ce faci, nu despre ce visezi ca ai putea sa faci, intr-o buna si frumoasa dimineata... Doamne ajuta! |
|
|
||||
|
||||
|
Cum ziceam deunăzi.
Mai bine trageți aer în piept și povestiți predica de la Lazăr și ăla nemilostiv, de ex.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Insomniile prelungite sunt un dezastru pentru trup , suflet si minte :) Doamne ajută!
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Nu cred in astfel de "miracole". Cel putin, nu din mijlocul unor caractere ca ale noastre. Ce fac acum? Ma lupt cu "psihologia la nivel inalt"! Ce fac in general, nu-i treaba nimanui! Ma surprinzi, insa ca problema viselor mele a ajuns pe... biroul tau de lucru. Arunca-le la cos, ca oricum n-am bani sa-ti platesc comision... Dar... probabil ai dreptate... Sunt un mare visator daca imi inchpui ca eu as putea schimba ceva. Dar asta nu tine de mine... Stii tu de cine. Daca un singur suflet a reusit sa faca diferenta intre pozitia mea fata de viitorul ortodoxiei din Romania si pozitia ta (extrem de toleranta, binevoitoare si de mare bun-simt) care produce confuzie si compromis, eu sunt oarecum multumit. Tu te schimbi sau nu, intr-un anume viitor, aproape ca nu conteaza. Dar macar sa nu convingi si pe altii, cu parerile tale "ortodoxe"!
|
|||
|
|||
|
Citat:
Important e ca in urma intalnirilor unii dintre noi am ramas cu ceva care tie iti scapa: cu prieteni. Ne-am intalnit apoi de mai multe ori, am mers la biserica impreuna, am facut si altele. E drept ca nu ni s-a raportat ca am salvat vreun suflet. Ti le-am lasat tie pe toate! * Pozitia ta comparativ cu a mea... Pe cine intereseaza comparatia? Ce suntem la vreun concurs de etalare? Nu esti cam mosh pentru "romanii au talent"? Pe mine nu ma intereseaza absolut deloc. Nu are nici o relevanta. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Citat:
Asadar toti stim bine ca tu nu esti prost. Si mai stim bine ca ESTI crestin-ortodox! Comporta-te ca atare: fii alaturi de Biserica ta, nu impotriva ei si nici a mai marilor ei. Daca "mai marii" gresesc, are Dumnezeu grija sa-i schimbe la vreme. Datoria noastra este sa ne rugam pentru ei mai mult decat pentru fratii si parintii nostri, nicidecum sa-i ponegrim si astfel sa ne dezbinam intre noi!