![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mă cheamă Adrian, dar dacă tu așa dorești să mă numești, ești liber. Ești de plâns Igore! Tu nu ești ortodox! Asta să-ți fie clar!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deci să ne pese, să ne doară, nu doar cât ia păsat și l-a durut pe Domnul, ci mult mai mult, după cum El spune. Și dacă nu reușim să facem mai mult, atunci să facem măcar cât a făcut Domnul, să ne pese și să ne doară măcar cât i-a păsat și l-a durut pe Domnul. Asta-i misiunea Bisericii. Cine nu se silește spre aceasta, e un adormit. Și devine unealta demonilor. Citat:
Te las pe tine să trăiești Sfânta Credință, Sfânta Ortodoxie, Sfânta Biserică, mai mult ca mine, chiar mă bucur, asta și vreau. Să ne întrecem unii pe alții în Hristos. Tot mai mult, tot mai curat, tot mai iubitor, dăruindu-ne tuturor, toată viața. Iartă-mă și pomenește-mă, frățior preaiubit.
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.
Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice. Biblia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da' ce mare lipsa compensezi cu asta, fratior iubit? Ce nu ai, in realitate, de iti exalta inchipuirea pana dincolo de ... puterea (limitata a) lui Hristos? Incep sa ma tem tot mai tare de ce poa' sa faca frustrarea prelungita din omul pacalit de vulpe.... P.S. Era o fabula, aia cu broasca, se umfla si se tot umfla pana a plesnit... Ti-o mai amintesti? |
|