![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Apropo de „schimbul valutar” Mosh-Neagu: Înțeleg că ai vrut să-i plătești lui Ioan cu aceeași monedă, dar publicarea unei fotografii personale nu se face. Cel puțin nu fără acordul „împricinatului”.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Dar de ce n-ai pus și poezia?
Din invidie, oare?... P.S. Cândva mi te plângeai, rănit foarte de un forumist care avea aceleași apucături ca și tine. Umilit foarte și indignat, mă întrebai cum e posibil să bată acela ani în șir drumul la biserică și să rămână neschimbat în răutatea inimii lui. Mai ții minte ce ți-am răspuns? Acum iată că îi calci pe urme! Și te întreb: de ce-ai mai bătut moșule aleile sfințite de la Essex, pe urmele Cuviosului Saharov și ale Părintelui Rafail, dacă astăzi te-ai coborât sub limitele celei mai nedemne mojicii? Ce ar zice sfântul acela despre tine acum? Așa ar fi procedat bunul Sofronie într-o situație asemănătoare? El, care a iubit toată viața Frumosul, ar fi răbdat să pună poza cu vinul fără ...poezie? Și încă, un poem despre bătrânii munți ai Spaniei și despre Mediterana pe care o priveam, spăimântat de frumusețea ei, precum vezi chiar în fotografie!... Categoric lucru: n-ai stofă lirică. N-ai fibră de gentleman! Cu toate astea, să nădăjduim că vei căpăta, într-un sfârșit... |
|
|
|||
|
|||
|
Am găsit blogul dar nu găsesc poza cu poezia. Se pare că sunt mai vechi (din 2008).
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Of, of, of.... Last edited by Copacel; 17.11.2016 at 17:49:58. |
|
|