![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||||
|
|||||
|
Dupa care standarde de moralitate?
Budhiste, crestine? :) Citat:
In viata "prezenta" n-a facut nimic rau, viata anterioara daca a existat e discutabila dupa cum tu ai spus, nu exista o "entitate" care sa se reincarneze de fapt si chiar daca le-a facut nu si le aminteste deci este "pedepsit" inutil, fara sa stie de ce. In plus, o data ce "fiinta" a fost creata imperfecta de dumnezeu tau, automat va face alegeri proaste, deci va fi pedepsita in mod sadic si nedrept. Citat:
Ca sa nu mai zic ca invocarea moralei din perspectiva unui sistem in care morala e foarte relativa e destul de haioasa. Citat:
Pentru ca ce a spus Hristos se adreseaza unor persoana care pot constientiza legatura cauza-efect. Am facut asta - am primit asta, deci imi regret greseala. Nu genul "metempsihotic": nu am facut niciodata ceva rau, dar imi asum vina automat din perspectiva faptului ca am facut ceva rau care nu imi amintesc ca era in alta existenta. Citat:
Citat:
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 15:54:36 |
| Cugetari ORTODOXE ! | cristiboss56 | Pocainta | 80 | 02.07.2015 22:05:47 |
| Cugetari si Citate Ortodoxe | adorcrysti | Generalitati | 90 | 12.11.2014 22:55:18 |
| Cugetari despre Hristos | florin.oltean75 | Generalitati | 55 | 07.04.2012 11:13:01 |
| Cugetari de Craciun | florin.oltean75 | Generalitati | 5 | 25.12.2011 21:14:10 |
|
|