![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti de o nemernicie iesită din comun .
|
|||
|
|||
![]()
Am vorbit cu el la telefon, nu mi-a dat de înțeles așa ceva. Deci? :))
|
|
||||
|
||||
![]()
Motivul inactivarii sale (da, sa speram ca momentane) este deraierea prin folosirea limbajului suburban.
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dragă Mihnea , nemernicia nu se referă la subiectul de față ci la atitudinea generală a unui coleg de forum , care raneste si sminteste voit ascuns in spatele unui zâmbet fals si rauvoitor precum : :) Oricum subiectul acestui Thread este complet altul si nici de cum vaccinurile . Intervenția ta ca medic ar fi totusi benefică referitor la acest subiect destul de sensibil , precum vaccinurile . Doamne ajută!
|
|||
|
|||
![]()
Lămureste-ma: pe cine am smintit sau am rănit intenționat? Să știi că atacul la persoană (lucru care mereu îl repeți și cu alți useri) nu ține loc de argument.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar na, asta ar fi ipocrizie, si are oroare de asa ceva, nu? Mai bine spalam rufele in strada sau pur si simplu doar aruncam cu noroi in alte altora. Citat:
Chiar fiind atacat la modul personal - rareori (daca nu chiar niciodata) a raspuns cu acelasi gen de agresivitate, ceea ce nu se poate spune despre multi utilizatori ortodocsi cu patlama de pe acest forum.