![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu wap-ul activat.
|
|||
|
|||
![]()
Cica ar fi decis si PSD sa faca miting spontan. :)
Deci dupa ce aia isi fac de cap vreo saptamana sa-i vada ambasadele, acum vor si astia sa scrie lozinci cu oameni. Ma rog...e dreptul lor dar asa cum ii urasc pe aia care se prefac ca-s morali, ii urasc si pe astia care se prefac ca le-ar pasa de libertatea noastra sau de saraci. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Doamne fereste! Mai bine s-ar face iar alegeri. Asta ne mai lipseste, guvern de plutonieri din nou...nu ca Iordache ala sau altii ar fi prea mari in grad da orisicat, macar e guvern politic. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ca de obicei, cu limba asta a mea pe care nu o pot controla cind ma apuca nervii, iar am comis-o. Pina la urma, o sa imi rog un amic de la "institutiile de forta" sa ma tina o noapte behind the bars for no reason, si sa imi dea o cafteala militia-style, ca pe vremea ailalta. Asa, ma voi imuniza si o sa imi tin pliscul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Parintii și-au adus copiii în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta față de ordonanța de urgență privind modificarea codurilor penale. Evenimentul se intitulează "Educație pentru democrație" și a fost organizat pe Facebook.
"Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sâmbătă, așa cum ne-ați propus, hai să luăm copiii de mână, în brațe, în cărucioare, pe umeri și să facem cel mai pașnic și colorat protest", este mesajul de pe pagina de Facebook. Mai multe persoane s-au alăturat protestatarilor, împărțind mere și alte alimente pentru copii. Până la ora 16.00 sunt așteptați mai mulți protestatari, urmând ca aceștia să meargă în marș către Palatul Parlamentului, unde vor forma un lanț uman în jurul instituției.
|
|||
|
|||
![]()
Pe bune daca nu zici ca e exact miting de ala din vremea lui Ceausescu. Acum au iesit femeile cu copii in brate, maine ies asociatiile de locatari.
![]() Trebuie sa para ca toata tara isi arata atasamentul, altfel ce vor crede ambasadele ? :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu le am doar cu softul. Altii, cu mai multe. Dar de ce tronul lui Vitiate si ochiu' lui Sauron sa importam, cind inca mai avem intelectuali si inteeprinzatori in tara, indeminatici mai mult sau mai putin?! Ha?