Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2017, 11:19:22
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Ca de obicei, cu limba asta a mea pe care nu o pot controla cind ma apuca nervii, iar am comis-o. Pina la urma, o sa imi rog un amic de la "institutiile de forta" sa ma tina o noapte behind the bars for no reason, si sa imi dea o cafteala militia-style, ca pe vremea ailalta. Asa, ma voi imuniza si o sa imi tin pliscul.
Pai daca marturisesti aici ca ai gresit deja esti iertat, ca ochiul si timpanul e omniprezent. Promite ca de acum inainte sustii statul de drept si gata. :)
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 12:14:18
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Pina la urma, o sa imi rog un amic de la "institutiile de forta" sa ma tina o noapte behind the bars for no reason, si sa imi dea o cafteala militia-style, ca pe vremea ailalta. Asa, ma voi imuniza si o sa imi tin pliscul.
Dacă nu te servește nimeni, contactează-mă. Oricând, oriunde, cu plăcere!
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 12:23:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit La această oră

Parintii și-au adus copiii în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta față de ordonanța de urgență privind modificarea codurilor penale. Evenimentul se intitulează "Educație pentru democrație" și a fost organizat pe Facebook.

"Ei au venit cu huliganii, noi venim cu copiii. Sâmbătă, așa cum ne-ați propus, hai să luăm copiii de mână, în brațe, în cărucioare, pe umeri și să facem cel mai pașnic și colorat protest", este mesajul de pe pagina de Facebook.

Mai multe persoane s-au alăturat protestatarilor, împărțind mere și alte alimente pentru copii.

Până la ora 16.00 sunt așteptați mai mulți protestatari, urmând ca aceștia să meargă în marș către Palatul Parlamentului, unde vor forma un lanț uman în jurul instituției.
Vechi 04.02.2017, 12:29:57
Senior Member

Implicit

Pe bune daca nu zici ca e exact miting de ala din vremea lui Ceausescu. Acum au iesit femeile cu copii in brate, maine ies asociatiile de locatari.

Trebuie sa para ca toata tara isi arata atasamentul, altfel ce vor crede ambasadele ? :)
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 13:11:12
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Mai lipsește să spui că i-au adus ca să primească merele alea gratis, și că de fapt merele erau donate de Soros.

Chiar nu are nicio limită lipsa ta de rușine ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 13:35:23
Senior Member

Implicit

Ce bre am zis eu ca i-a platit ? Nici macar de Soros nu am vorbit desi umbra lui sta peste toata Romania. Dar nu vreau sa discut de asta ca de cand s-a vorbit pe la TV despre el s-a manelizat subiectul.

Aia care au votat USR sunt destul de stricati la cap incat sa iasa si fara sa-i plateasca cineva. Ca sunt oameni care refuza democratia, si-au gasit si ei acum un partid pe gustul lor. La fel cum omologii lor din SUA refuza democratia si se dau cu capul de toti peretii. La fel si membrii PNL participa la prostia asta. Plus, unii care probabil nici nu s-au dus la vot sau chiar care au votat cu restul dar sunt acolo pentru ca au auzit pe la tv ca s-a produs o ticalosie si oamenii de bine ies sa protesteze.

Numai eu cate mamicute care il plangeau pe Ciolos si pe Voiculescu am vazut pe facebook. :)
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 13:42:54
Senior Member

Implicit

Am spus doar ca tot ce se intampla e coordonat de undeva ca sa para ca toata tara protesteaza ca s-a produs nu stiu ce ticalosie. Ala care a demisionat din guvern, e invitat la CNN. Se dau cifre absurde ale participantilor la miting ( care-s mai multi ca oricand dar nu-s asa de multi cum le anunta astia, ca nu ar incapea de exemplu in Bucuresti 150.000 in piata aia). Se platesc articole in presa straina si asa mai departe. Ba azi cica se face si in Bulgaria si Moldova miting. :)
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 13:51:05
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Iuliu, când te citesc, parcă îi aud pe conspiraționiștii anti-cip.

Din 90 încoace, reprezentanții oficiali și neoficiali ai pesedeului au rămas blocați la aceeași placă: dacă cineva protestează împotriva lor, e cumpărat.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 04.02.2017, 13:59:44
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Din 90 încoace, reprezentanții oficiali și neoficiali ai pesedeului au rămas blocați la aceeași placă: dacă cineva protestează împotriva lor, e cumpărat.
Din păcate această placă funcționează si acum , este o grea moștenire a F.S.N.-ului si tocmai de aceea vor sa demonstreze saptamana viitoare că sunt cei mai tari din parcare .
Incepe mobilizarea P.S.D. !

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a explicat sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că partidul a decis să organizeze un miting de susținere a Guvernului pentru că își propune să facă auzite și vocile "românilor care nu sunt ai lui Iohannis"

''Nu este vorba despre o contra-manifestație. Respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, însă avem și noi dreptul, noi cei care nu suntem românii lui Iohannis, poporul acesta are și el dreptul să își facă vocea auzită. Referitor la amenințările domnului Iohannis, anunț că facem totul ca la carte. Vom avea autorizații, va fi totul în regulă. Noi vrem să vorbim, să auzim, pentru că avem multe de strigat. Decizia a fost luată în cursul dimineții. Va veni o comunicare oficială", a spus el.

Potrivit social-democratului, votanții PSD se simt umiliți.

"Noi vom face în așa fel încât vocea lor să fie auzită, se simt umiliți, simt că votul lor nu mai contează, s-a întâmplat la referendum, s-a întâmplat la căderea guvernului Ponta, nu se mai poate așa. Atenție, nu scoatem oameni împotriva altor oameni!'', a subliniat parlamentarul.

Pleșoianu nu a comunicat câți oameni își propune partidul să scoată în stradă.

"Nu pot să apreciez câți oameni vor veni. 3,5 milioane de oameni au votat PSD. Nu spun că aducem milioane de oameni în stradă. Dar pot să vă spun sigur că pot să mă duc și singur. Trebuie să fim calmi, dar ca să ne așezăm să discutăm împreună, este imperios necesar ca și partea de popor care nu este a lui Iohannis, să aibă o voce", a susținut el.
Vechi 04.02.2017, 14:03:42
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, susține că filialele PNL și USR din întreaga țară se pregătesc să aducă membri de partid în București la protestul de duminică, precizând că este momentul ca și PSD să iasă în stradă.

"Am văzut în strada oameni care susțin instituțiile de forță. Instituții care vor nu doar să aplice legea, ci să facă legea! N-ar trebui să-i vedem și pe ceilalți? E un miting "organizat spontan" duminică. Filialele PNL și USR din întreaga țară se pregătesc temeinic să aducă în București cât mai mulți membri de partid. Numai naivii cred că politicul nu e implicat în demonstrațiile de stradă. Toți politicienii lor sunt acolo. Eu cred că ar trebui să organizam și noi un miting! Noi, "ciuma roșie", care aplicăm cel mai bun program de guvernare de până acum. Pentru că aici mă despart în opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul să vorbim și noi! Cred că trebuie să ieșim în strada! Parlamentul e sufrageria unor domni și doamne fără locuință momentan și avem senzația că îi deranjăm când venim dimineața la serviciu. Și par și un pic stresați că nu au avut unde sa facă duș", a scris ministrul Muncii pe pagina sa de Facebook.

Lia Olguța Vasilescu susține, în mesajul postat, că tehnocrații "s-au activat puternic" pentru a reveni la guvernare. Ministrul susține că incendiul din Bamboo a fost o manipulare, menită să schimbe guvernul.

"S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente plătite din bani publici. Ca să fim înjurați, amenințați, stresați. Văd că, pe pagina mea de Facebook, intră să mă denigreze și secretarul de stat de la Ministerul Muncii demis în urmă cu o săptămână, despre a cărui activitate în slujba ONG-urilor sorosiste și în dauna României nu am vorbit până acum. Dar va veni momentul. Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputați care te urmăresc și la toaleta să te filmeze cu telefonul și să strige după tine tot felul de insulte, deputați care dorm de 4 nopți în sala de plen a Parlamentului României, ca orice homeless, pentru a arăta că au cucerit cea mai importantă instituție a statului. Nu e vorba de ordonanță! Dacă nu era asta, era altceva. S-a încercat cu Bamboo, în aceeași maniera ca la Colectiv. După același scenariu... Nici măcar nu au imaginație... Din fericire, "n-au mai trebuit să moară oameni", ca să se poată instala Guvernul lui. N-a mers. Acum se manipulează altfel. Și se arestează. Pentru că asta se urmărește cu miniștrii care îndrăznesc să deranjeze statul de drepți și să corecteze o lege care a blocat administrația locala și centrala și care văd că, de ieri, se aplică și presei: abuzul în serviciu. Care poate însemna orice! E o prostie să spui că se poate fura sub 200.000, când tu ai articole în codul penal care incriminează furtul, delapidarea, luarea de mită etc și care se pedepsesc cu ani grei de închisoare. Nu, abuzul în serviciu e bun tocmai pentru că poate însemna orice și se poate aplica oricui. Oricui deranjează!", a mai scris Lia Olguța Vasilescu.
Răspunde