Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2017, 19:14:44
alin ny alin ny is offline
Banned

Data înregistrării: 31.12.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Cu siguranță nu. Câte crime cunoști să se fi făcut din ordinul Sf. Petru?
Dar totusi, dupa 300 de ani de cumplit pogrom impotriva crestinilor de catre autoritatile Imperiului, in anul 325 la adunarea de la Niceea se pun bazele casei apostolilor., deci si a lui Petru.

Anul 385 mai multi episcopi vestici s-au adunat la Trier, si l-au ars de viu pe un alt episcop din Spania si sudul Frantei numit Priscillian. ( a carui vina era ca nu accepta hotia si robia altor preoti crestini).

385 au deschis cutia pandorei, si nu au inchis-o nici dupa 1500 de ani.

Anul 499, noul "Imparat" inca rege Chodvin I a impus legarea oamenilor din vest de pamant, si implicit furtul imtregului lor pamant mostenit din mosi stramosi.

499 au deschis cutia pandorei si doar Horea, Closca si Crisan i-a obligat sa o inchida dupa 1300 de ani.

Iarta-ma ca sunt asa direct, poate adevarul este mai complex, dar a spune niste fapte adevarate nu poate fi asa mare pacat.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2017, 19:27:43
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Să spui adevărul nu poate fi păcat. Numai să o faci cu mare atenție, ca nu cumva să treci, de fapt, minciuna drept adevăr.

A fost suficientă o căutare scurtă ca să aflu că Priscillian a fost judecat de un tribunal civil și condamnat de către împărat, iar nu de episcopi.

Apoi, eu mă refeream la Lenin, pe care ai încercat să-l asimilezi sfinților într-un mod impardonabil.
Vechi 01.03.2017, 20:49:13
alin ny alin ny is offline
Banned

Data înregistrării: 31.12.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Să spui adevărul nu poate fi păcat. Numai să o faci cu mare atenție, ca nu cumva să treci, de fapt, minciuna drept adevăr.

A fost suficientă o căutare scurtă ca să aflu că Priscillian a fost judecat de un tribunal civil și condamnat de către împărat, iar nu de episcopi.

Apoi, eu mă refeream la Lenin, pe care ai încercat să-l asimilezi sfinților într-un mod impardonabil.
Dar de ce a fost judecat Priscillian de catre un Tribunal Civil.

De ce l-a condamnat Imparatul?

Si cei trei episcopi care de fapt l-au judecat inainte si l-au condamnat, dar datorita faptului ca politia si judecatoria erau sub autoritatea Imparatului, atunci l-au dat spre judecata, adica confirmarea pedepseit deja hotarate?

Si Episcopii evrei, ma rog cum se numeau ei, l-au judecat pe Isus in lipsa si au hotarat o pedeapsa. Si loctiitorul Imparatului si guvernator si judecator a dat numai o hotarate oficiala? Sau ma insel?

Eu aseman procedura, nu trag concluzii pripite, Doamne fereste.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare