![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anul 385 mai multi episcopi vestici s-au adunat la Trier, si l-au ars de viu pe un alt episcop din Spania si sudul Frantei numit Priscillian. ( a carui vina era ca nu accepta hotia si robia altor preoti crestini). 385 au deschis cutia pandorei, si nu au inchis-o nici dupa 1500 de ani. Anul 499, noul "Imparat" inca rege Chodvin I a impus legarea oamenilor din vest de pamant, si implicit furtul imtregului lor pamant mostenit din mosi stramosi. 499 au deschis cutia pandorei si doar Horea, Closca si Crisan i-a obligat sa o inchida dupa 1300 de ani. Iarta-ma ca sunt asa direct, poate adevarul este mai complex, dar a spune niste fapte adevarate nu poate fi asa mare pacat. |
|
||||
|
||||
![]()
Să spui adevărul nu poate fi păcat. Numai să o faci cu mare atenție, ca nu cumva să treci, de fapt, minciuna drept adevăr.
A fost suficientă o căutare scurtă ca să aflu că Priscillian a fost judecat de un tribunal civil și condamnat de către împărat, iar nu de episcopi. Apoi, eu mă refeream la Lenin, pe care ai încercat să-l asimilezi sfinților într-un mod impardonabil.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce l-a condamnat Imparatul? Si cei trei episcopi care de fapt l-au judecat inainte si l-au condamnat, dar datorita faptului ca politia si judecatoria erau sub autoritatea Imparatului, atunci l-au dat spre judecata, adica confirmarea pedepseit deja hotarate? Si Episcopii evrei, ma rog cum se numeau ei, l-au judecat pe Isus in lipsa si au hotarat o pedeapsa. Si loctiitorul Imparatului si guvernator si judecator a dat numai o hotarate oficiala? Sau ma insel? Eu aseman procedura, nu trag concluzii pripite, Doamne fereste. |
|