![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu ți-ai mai făcut un update dinainte de '91? Pentru că atunci orașul a revenit la vechea denumire de Sankt Petersburg.
P.S. Deși nu m-ar mira să faci o piruetă logică și să susții că ''sfântul'' Lenin e mai mare decât Sfântul Petru; sau mai vechi.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 28.02.2017 at 18:26:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Domle, am vorbit cu niste pretenari celestiali, si zisera ca vor folosi tehnica de ultimul icnet ca sa ii scoata din existenta pe gotii aia obsesivi si pe sarantocii rusnaci.
|
|||
|
|||
![]()
Probabil si Sfantul Petru si Ne-sfantul Lenin vroiau acelasi lucru?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu siguranță nu. Câte crime cunoști să se fi făcut din ordinul Sf. Petru?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa si este , Sfantul Petru a fost pescar, l-a urmat din dragoste pe Isus Cristos si a fost acolo l-a intemeierea bisericii. Nu a facut rau niciodata, nimanui. Sfantul Petru este primul mitropolit, deci baza, bisericii mult incercate a Antiochiei, acum Damasc. care este in aceste zile spulberata. |
|
|||
|
|||
![]()
Si "nesfantul" Lenin, care a facut printr-o revolutie o oranduire nemaivazuta de 300 de ani incoace, nu a varut sa faca rau.
Dar a trebuit sa lupte impotriva fortelor care voiau sa pastreze socetatea: "bogatii si saracii". In anii 1988-1992 a fost spulberata "casa" construita de el. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Anul 385 mai multi episcopi vestici s-au adunat la Trier, si l-au ars de viu pe un alt episcop din Spania si sudul Frantei numit Priscillian. ( a carui vina era ca nu accepta hotia si robia altor preoti crestini). 385 au deschis cutia pandorei, si nu au inchis-o nici dupa 1500 de ani. Anul 499, noul "Imparat" inca rege Chodvin I a impus legarea oamenilor din vest de pamant, si implicit furtul imtregului lor pamant mostenit din mosi stramosi. 499 au deschis cutia pandorei si doar Horea, Closca si Crisan i-a obligat sa o inchida dupa 1300 de ani. Iarta-ma ca sunt asa direct, poate adevarul este mai complex, dar a spune niste fapte adevarate nu poate fi asa mare pacat. |
|
||||
|
||||
![]()
Să spui adevărul nu poate fi păcat. Numai să o faci cu mare atenție, ca nu cumva să treci, de fapt, minciuna drept adevăr.
A fost suficientă o căutare scurtă ca să aflu că Priscillian a fost judecat de un tribunal civil și condamnat de către împărat, iar nu de episcopi. Apoi, eu mă refeream la Lenin, pe care ai încercat să-l asimilezi sfinților într-un mod impardonabil.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce l-a condamnat Imparatul? Si cei trei episcopi care de fapt l-au judecat inainte si l-au condamnat, dar datorita faptului ca politia si judecatoria erau sub autoritatea Imparatului, atunci l-au dat spre judecata, adica confirmarea pedepseit deja hotarate? Si Episcopii evrei, ma rog cum se numeau ei, l-au judecat pe Isus in lipsa si au hotarat o pedeapsa. Si loctiitorul Imparatului si guvernator si judecator a dat numai o hotarate oficiala? Sau ma insel? Eu aseman procedura, nu trag concluzii pripite, Doamne fereste. |
|
|||
|
|||
![]()
La 29 martie 1944 Divizia Tudor Vladimirescu a depus juramantul pentru tara.
Pe drapelul de lupta scria: ”Pentru o României liberă și independentă”. http://www.evz.ro/ploconire-de-propo...-romaniei.html Bine ca aceste timpuri au trecut, acum avem zilnic urmatoarele stiri: Droguri peste tot: http://www.evz.ro/drogul-violului-a-...fiantelor.html Prostitutie si viol peste tot? Industrie numai daca "BOGATII din STRAINATATE" vor sa construiasca cea, si atunci numai daca muncim pe nimic. Datorie de stat de 99 Miliarde pentru nimic, ca nu s-a construit nimic din acesti bani, |
|