Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.03.2017, 23:23:40
suslik suslik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Dimpotriva, sursele ortodoxe spun ca e o invatatura ortodoxa, multi sfinti au facut referiri la aceasta invatatura, intr-o forma sau alta. Exista si unii de genul IPS Puhalo (fost stilist) si cei care i-au preluat spusele, care contesta aceasta invatatura.
Catalin, "ce spun/cred sfintii" nu este intotdeauna si ce spune/crede/profeseaza Biserica, in plenitudinea ei sinodala si pleromica.
Cind acest mit bizar va fi dogma a Bisericii, il voi crede si eu.
Vechi 13.03.2017, 23:48:09
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Pai nu spune nici ca nu exista asa cum ai spus tu. Adrian Schengen. :)
Reply With Quote
Vechi 14.03.2017, 10:58:47
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Schismatici = eclesiotefelei/eclesiotefelisti.
Tefelei/tefelisti...Teufel.
Hm!
Vechi 14.03.2017, 11:03:38
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Schismatici = eclesiotefelei/eclesiotefelisti.
Tefelei/tefelisti...Teufel.
Hm!
O ortodoxie in care nu mai ascultam de Parintele Rafail Noica de exemplu. Farurile calauzitoare or sa fie saccsiv, Igor si antonia. :)
Reply With Quote
Vechi 14.03.2017, 11:38:21
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
O ortodoxie in care nu mai ascultam de Parintele Rafail Noica de exemplu. Farurile calauzitoare or sa fie saccsiv, Igor si antonia. :)
Roaga-te pentru mine, om bun! Si asculta de intelepti, nu de mine! E seceta de cuvantul lui Dumnezeu, iar eu imi dau cu stangul in dreptul si nu fac nimic bun. Caut si eu Adevarul ca si tine. Imi pasa de mantuirea mea. Atat. Si o spun pe forum. Nu pot sa fiu insensibila cand vad asa ceva:
Prigoana Pr.Vasile din satul Dochia. Axion

https://www.youtube.com/watch?v=JFKtCJgxZoQ
Reply With Quote
Vechi 14.03.2017, 12:20:44
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Roaga-te pentru mine, om bun! Si asculta de intelepti, nu de mine! E seceta de cuvantul lui Dumnezeu, iar eu imi dau cu stangul in dreptul si nu fac nimic bun. Caut si eu Adevarul ca si tine. Imi pasa de mantuirea mea. Atat. Si o spun pe forum. Nu pot sa fiu insensibila cand vad asa ceva:
Prigoana Pr.Vasile din satul Dochia. Axion

https://www.youtube.com/watch?v=JFKtCJgxZoQ
Cipofobul asta amesteca slabirea credintei in aceste vremuri (o realitate) cu inchipuita de el "impunerea actelor biometrice". Decit (cu) asa "e-marturisitori", mai bine relativist si minimalist dogmatic 4 life!
Vechi 15.03.2017, 23:27:57
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Cipofobul asta amesteca slabirea credintei in aceste vremuri (o realitate) cu inchipuita de el "impunerea actelor biometrice". Decit (cu) asa "e-marturisitori", mai bine relativist si minimalist dogmatic 4 life!
Ar trebui sa-ți fie teama sa vorbești astfel. Afli tu la vami cum e mai bine...
Ceea ce în opinia ta e bine în fata lui Dumnezeu s-ar putea sa nu mai fie atât de bine. Și ar trebui sa te gândești cum vede Dumnezeu ,,binele" tău. Contează!
Reply With Quote
Vechi 14.03.2017, 12:28:38
suslik suslik is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Fereasca Dumnezeu! Aia nu ar mai fi monoteism. Ar fi doua inselari convergente, de fapt, chiar daca par a se uri intre ele: venerarea unor inselati morti gen nil dorobantu, pe de o parte, si venerarea unor "duhovnici cu viata sfinta, sfinti in trup", pe de alta.
Inchinarea la Dumnezeu ar fi eliminata aproape complet la scara vizibila, din asa o "lume de credinciosi". Ceea este si scopul javrelor.
Nu vad o deosebire sau ceva de preferat (fereasca Dumnezeu!) intre agitatii de la Radeni si inselatii de la Maglavit, Vladimiresti, etc.: toti sint fie insesi animalele inferioare si posedate de sete de putere si trairi cazon-manipulative din departamentul paranormal-religios al politiei politice, fie sint minuiti de astia.

Thread Tools
Moduri de afișare