Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.04.2017, 20:25:25
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Lancelot, din cele cateva interactiuni de pe diferite topicuri te cred un om cerebral. Cred ca ai nevoie de un reset interior. Sa gasesti pustia si sa devi ascet. Elitele Imparatiei Cerurilor au trait in desert, departe de oameni, deci imposibil de a-si indeplini porunca milei si ajutorarea aproapelui. De asta cred ca ar avea nevoie si multi "dezamagiti", sa se pustiasca...sa priveasca doar spre interior o perioada. Sa cugete si daca primesc har, sa se roage. O sa vada ochii altcumva dupa...cand vine pacea inimii vezi simplu si profund. Ai grija de tine!
Reply With Quote
Vechi 04.04.2017, 20:32:19
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Lancelot, din cele cateva interactiuni de pe diferite topicuri te cred un om cerebral. Cred ca ai nevoie de un reset interior. Sa gasesti pustia si sa devi ascet. Elitele Imparatiei Cerurilor au trait in desert, departe de oameni, deci imposibil de a-si indeplini porunca milei si ajutorarea aproapelui. De asta cred ca ar avea nevoie si multi "dezamagiti", sa se pustiasca...sa priveasca doar spre interior o perioada. Sa cugete si daca primesc har, sa se roage. O sa vada ochii altcumva dupa...cand vine pacea inimii vezi simplu si profund. Ai grija de tine!
nope, nu merge. asta fac numai lasii, trebuie sa stai acasa, sa lupti pentru cei pe care-i iubesti, pentru nevasta, pentru copii. sa-i ajuti pe cei care depind de tine si, daca poti si esti om adevarat, sa-i ajuti pe cei in necaz, atat cat poti tu. sfatul tau este unul egoist, multi au ales calea asta si multi altii au descoperit in ei sfintenie, dar era numai egoism si lasitate.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare