Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.04.2017, 21:10:18
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Cum argumentezi că ar fi fanatism religios? Am invocat eu un motiv religios? :)

Eu văd tocmai invers lucrurile. Sunt pentru o imunizare naturală, bineînțeles în anumite limite. Și nu stai lemnul, ci faci ceva când copilul e bolnav. Pentru asta sunt medici și spitale. A refuza vaccinarea, nu înseamnă a refuza întreg sistemul medical.

Mai fricoși mi se par cei care apelează la vaccinare, părerea mea. :)
n-am zis de tine, dar uite, ar fi o explicatie logica, acum imi dau seama, nu te incadrezi la celelalte posibilitati. fanatismul religios exclude interventia medicinei moderne.

presupun ca nu ai copii si presupun ca parintii te-au vaccinat. gandeste-te la asta cand vei avea propriul copil si nu-l vei vaccina.

ps.sper sa dea astia legea si sa va oblige pe toti. :)

ps.fricos cu viata copilului meu? habar n-ai cat am fost si inca sunt, acum cand e cat mine...
Reply With Quote
Vechi 23.04.2017, 21:14:50
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Spre surprinderea ta am doi copii (unul de 4 ani și celălalt de 1 an și 6 luni). Sănătoși amândoi, slavă Domnului! Eu sper ca părinte să am libertatea de a alege. :)

P.S. Prea ușor pui etichete, fără măcar să cunoști omul. Eu nu am nimic cu cei care aleg vaccinarea și nici nu mă aventurez să-i calific într-un anumit fel. E dreptul lor să aleagă. Dar tare mi-aș dori să am și eu acest drept. :)

Last edited by simpllu; 23.04.2017 at 21:24:00.
Reply With Quote
Vechi 23.04.2017, 21:20:38
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Spre surprinderea ta am doi copii (unul 4 și celălalt 1 an și 6 luni). Sănătoși amândoi, slavă Domnului! Eu sper ca părinte să am libertatea de a alege. :)
aoleo, sper ca i-ai vaccinat si doar faci un pic de "discutie" pe aici... gata, ca ma ia durerea de cap, parasesc topicul asta.

sa-ti traiasca copilasii, sa fie sanatosi si fericiti, sa va bucurati de ei si cand iti vor darui nepotei! Doamne-ajuta!
Reply With Quote
Vechi 23.04.2017, 21:24:44
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Nu, nu i-am vaccinat. Mulțumesc, la fel și ție.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare