![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nici bine. Oricum, stim ca domnu' P.C. e mare fan al homeopatiei, pai cat poti sa castigi dintr-o injectie? Oricine poate face o injectie. Ca vraci insa.. Ok, obligativitatea vaccinari, prin efect de lege, e aberanta, nu stiu daca mai exista asa ceva in vreo tara. Dar nici astia din echipa de la extrema cealalta nu sunt mai breji.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.05.2017 at 16:11:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cântărind riscurile, care sunt si de o parte, si de cealaltă, mie mi se pare că balanta ar trebui să încline către vaccinare. Dar acordul sau dezacordul cred că trebuie să si-l dea părintii copiilor din colectivitătile din care ei fac parte - grădinită sau scoală. Dacă majoritatea dintr-o colectivitate e pentru, să se supună toti; iar dacă e împotrivă, la fel. Trebuie să aleagă între două riscuri, în fond, si să aprecieze ei care e de preferat. Pentru că ăsta e caracterul bolii: e colectivă, nu individuală.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 09.05.2017 at 17:03:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Alin si Cristian, eu merg pe aceeasi linie cu d-na Steer, dl. Capsali, si dl. dr. Pavel Chirila.
|
|||
|
|||
![]()
wow..inca o vedeta...plecaciuni alteta..ne-ai convins pe toti.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.05.2017 at 22:54:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu fi rautacios. Ce ai contra antivaxxerilor? Cel putin, Mihnea Dragomir si Pavel Chirila sint medici practicanti. Tu esti medic?
|
|||
|
|||
![]()
Daca practica homeopatia, nu mai sunt medici decat cu numele.
Mai pune si tu mana si mai citeste si altceva decat articole fastfood pseudo-intelectual, inainte sa faci partizanat ieftin. Daca ai citit macar atat..ca daca, doar ai urmarit-o pe Steer pe youtube..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.05.2017 at 23:02:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare că a fost șters dialogul nostru de pe acest topic. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Însă eu am pus problema cui apartine responsabilitatea (ne)vaccinării copiilor. Si sunt de părere că ea trebuie să fie a colectivitătii. Nici a statului (care reprezintă o colectivitate mult prea mare), nici a părintelui singular, pentru că nu-l priveste doar pe el, respectiv pe copilul lui. Adică n-ar fi obligativitate, în cazul ăsta, ci o conditie dacă vrei ca ai tăi copii să fie alături de altii, la o grădinită sau la o scoală unde majoritatea părintilor sunt pro-vaccin.
Știu, vom muri. Dar cîtă splendoare! (Daniel Turcea) Last edited by CristianR; 10.05.2017 at 08:33:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce faci in scoli de exemplu? Scoala e obligatorie, dar daca nu e vaccinat ii interzici accesul si pe urma il dai in judecata ca nu-si da copilul la scoala?
|
||||
|
||||
![]()
Da, nu-i simplu. E ca si problema cu fumatul, cu solutii care nu-i pot multumi pe toti, respectiv încercarea de a-i separa pe cei care fumează de cei care nu.
În comunitătile mari poate că merge să faci clase de vaccinati, respectiv nevaccinati, dar numai dacă e un raport echilibrat între ei. Însă acolo unde sunt 5-6 copii, cum e prin unele sate, n-ai cum.