![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite aici dialogul: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=986 Citat:
Citat:
Eu tind că cred că este un om citit, dar cu siguranță nu din articole de pe net. Apoi, are mai mulți ani de experință duhovnicească decât vârsta ta, experință formată în jurul unui Stareț cu multă experință. Sfatul meu este să-i faci o vizită și să-i spui de aceste detalii din învățătură, să afle și el adevărul. :) |
|
|
|||
|
|||
|
Ovidiu, iti dai seama ce inseamna intrarea lui Catalin in viata bisericeasca publica? Fug eterodocsii din Ro ca pasarile migratoare...si asta, pentru ca exista si o frica de plictiseala...:)))))))))))))
|
|||
|
|||
|
Eh, inca unul in plus pe aici care crede ca ce ii zboara lui prin cap e "invatatura ortodoxa autentica"..
De asta si fudulia ramane pacatul favorit al diavolului, greu de observat, dezastruoasa in consecinte.. Cred ca mai usor ajunge in rai un pagan ignorant decat un ortodox fudul si care culme a rautati, se sumeteste asupra mantuirii altora de care nu are habar.
|
||||
|
||||
|
Nu cumva dumneata iti razi de acest Marcus Eugenicus al zilelor noastre ? Eu il vad, intr-o zi, in sinodul BOR, unde pre multi are sa raspopeasca. Nu m-am gandit pana acum, dar ai dreptate: iata ca eu, eterodox, am fugit din Ro ca o pasare migratoare, anticipandu-l deja pe I.P.S.P.F. Catalin Brasoveanul in scaun.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vezi mesajul de mai sus, te rog sa nu ma mai bagi in ironiile tale ieftine, o faci tot timpul, dar nu te-am bagat in seama pana acum.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Orice om are de invatat toata viata, doar daca e prea mandru si crede ca e infailibil si atotstiutor. Un om care iubetse adevarul e intotdeauna bucuros cand il afla, chiar daca i-l spune cineva. Cei care nu iubesc adevarul sunt suparati cand il afla si nu-l plac pe cel ce l-il spune. Sunt convins ca Parintele Rafail ar fi bucuros sa discute despre asta cu oricine, nu crede ca e superior altor oameni, cum cred cei mandri. |
|
|