![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Buna ziua,
Nu stiu daca este topicul potrivit dar sigur are legatura cu casatoria. Voi ce ati face in locul meu? Pe scurt iata povestea: sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 6 ani. !0 ani teoretic pentru ca de doi ani au inceput problemele. Sotul meu a ales un alt drum adica o amanta la locul de munca. Are si acum una, nu cred ca e aceeasi persoana. De doi ani lupt cu toate fortele sa salvez casnicia. De multe ori ma intreb cum de nu am luat-o inca razna sau cate femei ar fi suportat umilintele si suferinta pe care le traiesc de atunci. Evident, nu mai exista sentimente intre noi, nu sunt relatii sot -sotie, si de vreo 4 luni a parasit domiciliul . Nu sunt rupta de credinta sau de Dumnezeu ci dimpotriva. Am uitat sa spun ca de cand a luat-o razna nu vrea sa mai auda de biserica, post, rugaciune. Drama e ca fetita sufera cel mai mult. Sigur, si eu sunt om si ma sperie gandul singuratatii dar nu ma mai gandesc la asta. Important e sa fiu sanatoasa si sa pot creste fata. Parintele nici nu vrea s auda de divort dar asta e casnicie? Da, casatoria trebuie sa fie binecuvantata dar au tinerii intelepciunea necesara sa faca lucrurile asa cum trebuie astfel incat sa nu regrete mai tarziu?
"Doamne nu-mi da nici saracie, nici bogatie; da-mi painea care imi trebuie"(Prov. 30,7-9). "Nu iubiti lumea nici lucrurile lumii"... (Ioan 2,15-18; V. Fapte bune "Daca avem ce sa mancam si cu ce sa ne imbracam sa ne simtim indestulati" (l Tim. 6,7-10; V. Monahism). |
|