Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.10.2017, 22:19:21
AdisAdina AdisAdina is offline
Member

Data înregistrării: 02.12.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Am mai văzut un duhovnic bun care ceartă la spovedanie, dar după dă dezlegare, se roagă, nu-i era așa comportamentul numai cu o singură persoană, ci cu mai multe, de aceea e bine să te interesezi pe cât poți de stilul unui duhovnic, înainte să-l alegi.

Trebuia să-i comunici starea ta de sănătate și altele, oricum dacă vrei să schimbi un duhovnic, în cazul în care ai primit canon de la el înainte să-l schimbi și nu ai împlinit canonul, ar fi recomandat să mergi la el să-i spui să te dezlege de canon și să-i comunici că pleci.

Iar pe preotul la care te muți să-l pui în temă cât de cât cu luptele tale, nici așa nu e corect să te duci la noul duhovnic ca și cum ai fi atunci scos din apă, fără să-i spui măcar sumar despre luptele în care ai fost ajutată de primul duhovnic.

Cert e că și la alt duhovnic după s-ar putea să te trezești că nu-ți convine aia și aia și tot așa, ce faci dacă stai într-un oraș cât Bucureștiul încerci 2-3 protopopiate ca să te convingi că unele abordări sunt asemănătoare oriunde ai merge?

Deși omul pentru mântuire ce nu face, nici dacă te-ai vătămat psihic sau să lași de tot Biserica nu e bine.

Numai că pe unii i-am auzit că s-au smintit de preoți pentru că i-au învățat drept, adică să nu trăiască înainte de căsătorie și altele, în cazul ăsta nu e preotul vinovat scuzați-mă, unde învață după adevăr trebuie ascultați.
Nu stiam cum este. Am nevoie de binecuvantarea dansului ca sa plec de la el, nu?
E duhovnic pentru ca la rugaciunile de dezlegare asa citeste mereu: "pe mine duhovnicul". Este primul care face asa. Eu m-am spovedit mereu la cine era de serviciu, nu stiam ca trebuie doar la unul, la dansul am mers ca m-a luat el. Sunt constienta ca orice preot iti da canon pentru pacate si e si normal, dar sa-ti cunoasca si masura. Nu sa-ti ceara imposibilul ca asta nici Dumnezeu nu cere.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau sa imi schimb religia erwin84 Botezul 78 19.09.2014 08:02:15
Schimb de carti Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 14 31.08.2011 10:02:40
Schimb de Carte Ortodoxă stefania2011 Stiri, actualitati, anunturi 0 25.06.2011 12:41:09
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07