![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pai ce vrei si tu, la varsta la care poti vorbi de 'impliniti, realizati profesional', majoritatea 'norm' deja au copii la scoala ca sa nu zic liceu.
Daca sunt singuri la varsta aia, nu e chiar fara motiv, poti fi sigura ca au mai incercat si multe altele, multe au trecut si de etapa negocierilor verbale..dar tot n-a mers. Nu fara motiv. Si pe urma..in Bucuresti, cam nasol cu implinirea profesionala..daca in provincie cu 2000 lei mai ridici capul deasupra mediei, acolo abia platesti chiria. Insa daca tu castigi mai mult si nici nu mai stai cu parintii poti emite pretentii. Desi stiu cazuri in care ea castiga de x ori mai mult si nu e pricina de poticnire.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.10.2017 at 14:42:59. |
|
|
||||
|
||||
|
Cum să ai copil de liceu la 30 de ani zilele astea, aloo?! :)) Înseamnă că l-ai făcut la 15 ani sau cum? :D
Da, e o idee, dar nu pentru vremurile astea (și nici una prea sănătoasă în genere). La 15 ani ai de făcut școală, ești încă un copil, sistemul de valori nu e definitivat, discernământul nici atât etc. Nu poți deveni părinte la vârsta asta, e lipsit de conștiență!
|
||||
|
||||
|
Eu am avut copil de liceu la 37.
Că din clasa a 5-a a făcut gimnaziul la colegiu.
|
||||
|
||||
|
37 nu-i 30. Eu vorbeam strict de 30. Elena vorbea de cei cu care a intrat în discuții. Or, am presupus că sunt de vârsta ei. :)
|
|||
|
|||
|
Un barbat de 30 se uita mai spre 25, asa, poate sub si nu neaparat pentru casatorie. Si la varsta asta, de regula e cam prematur sa vorbesti de 'implinire profesionala' mai ales la nivelul bucurestiului.
Plus, e o chestie..la femeile nemaritate la 30 ai sa vezi ca aspiratiile merg de la 35 incolo, chiar 40+ daca e 'realizat profesional' si eventual 'barbat bine'. Poate si peste...depinde de apetit :)
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 13.10.2017 at 17:04:14. |
|
|