Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.10.2017, 18:24:06
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Tu spuneai ca protestantii nu cred ca Dumnezeu lucreaza prin intermediul oamenilor, ceea ce este un neadevar. Iar sfantul Gigel chiar a existat, a fost numit Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, e sarbatorit pe 23 Aprilie si a fost vecinul cuiva. A lui nea Ion.

Sfintii nu au fost extraterestri ci oameni ai lui Dumnezeu care au trait pe pamant si au avut vecini cumsecade.
Tu imi spui ca nu am scris ceea ce am scris? Uite ce am scris: "Asta e si diferenta fata de ce spun protestantii, care spun ca doar Domnul face minuni, dar fara intermediari (adica sfinti, sfinte moaste, sfinte icoane, etc.) "
Sfantul Gheorghe a trait in alt secol.
Reply With Quote
Vechi 09.10.2017, 21:07:41
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Sfantul Gheorghe a trait in alt secol.
Daca vei cerceta bine, vei gasi si alti sfinti. Care au trait in alte secole.
Iar unii traiesc printre noi.
Reply With Quote
Vechi 09.10.2017, 22:41:36
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Smile

Cineva ar putea spune ca subiectul asta a plecat din Bucuresti si a ajuns pe Luna. S-avem pardon, a ajuns dincolo de Saturn si urmeaza sa treaca de Pluto si sa iasa din Galaxia noastra.E pe urmele lui Enterprise. :-)))
Rog revenirea pe Pamant." Capitan Jean Luc Picard ,va rog preluati comanda, reveniti pe Pamant" :-)))
Domnisoara asta a vrut sa cunoasca pe cineva, si unde s-a ajuns?...:-)
Vechi 11.10.2017, 06:33:16
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Cineva ar putea spune ca subiectul asta a plecat din Bucuresti si a ajuns pe Luna. S-avem pardon, a ajuns dincolo de Saturn si urmeaza sa treaca de Pluto si sa iasa din Galaxia noastra.E pe urmele lui Enterprise. :-)))
Rog revenirea pe Pamant." Capitan Jean Luc Picard ,va rog preluati comanda, reveniti pe Pamant" :-)))

E traditional, pe forumuri in general.. :)
Vechi 11.10.2017, 23:40:12
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
E traditional, pe forumuri in general.. :)
Bine poate unele topicuri se preteaza la discutii mai departe de subiect,daca vrei pot enumera o parte,dar in cazul de fata era ceva concret.Domnisoara asta vroia sa cunoasca pe cineva. Cei doi Simpllu si Catalin2 nu au realizat, ca de fapt au aratat o lipsa de respect fata de persoana respectiva, vorbind despre "cai verzi pe pereti" la topicul asta.

Asta e ca si acele persoane, care vorbesti cu ele,si ele isi mai verifica telefonul intre timp, si nici macar nu au habar ca nu e politicos.
Vechi 12.10.2017, 13:35:58
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Bine poate unele topicuri se preteaza la discutii mai departe de subiect,daca vrei pot enumera o parte,dar in cazul de fata era ceva concret.Domnisoara asta vroia sa cunoasca pe cineva. Cei doi Simpllu si Catalin2 nu au realizat, ca de fapt au aratat o lipsa de respect fata de persoana respectiva, vorbind despre "cai verzi pe pereti" la topicul asta.

Asta e ca si acele persoane, care vorbesti cu ele,si ele isi mai verifica telefonul intre timp, si nici macar nu au habar ca nu e politicos.
Sunt unele persoane care citesc doar ultimele mesaje de pe un topic si apoi isi dau cu parerea, in necunostinta de cauza. Daca citeai macar primele doua pagini vedeai ce a spus inititatoarea topicului, de ce s-a suparat si pe cine s-a suparat. Culmea (si hilar, in acelasi timp) este ca initiatoarea forumului s-a suparat chiar din cauza celui caruia i te confesezi tu, AlinB. Eu am intrat pe topic tocmai ca sa le iau apararea celor doua fete, dupa ce fusesera puse la zid. Cam asta e adevarul, mai multa atentie data viitoare cand afirmi ceva.
Reply With Quote
Vechi 12.10.2017, 23:24:03
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Eu am intrat pe topic tocmai ca sa le iau apararea celor doua fete, dupa ce fusesera puse la zid.
Aham, tu cavalerul in armura alba, ti-au murit laudatorii?
Vechi 15.10.2017, 23:59:06
Senior Member

Implicit

Citat:
Sunt unele persoane care citesc doar ultimele mesaje de pe un topic si apoi isi dau cu parerea, in necunostinta de cauza. Daca citeai macar primele doua pagini vedeai ce a spus inititatoarea topicului, de ce s-a suparat si pe cine s-a suparat. Culmea (si hilar, in acelasi timp) este ca initiatoarea forumului s-a suparat chiar din cauza celui caruia i te confesezi tu, AlinB. Eu am intrat pe topic tocmai ca sa le iau apararea celor doua fete, dupa ce fusesera puse la zid. Cam asta e adevarul, mai multa atentie data viitoare cand afirmi ceva.
La un moment dat(pe ultimele 10-20 de pagini) vorbeati despre botezul copiilor,altundeva despre sfintirea masini ,obiecte etc, dar nu despre subiectul in cauza.Si asta se lungise pe oarecate pagini. Pe multe forumurii sunt reguli clare ,ai deraiat de la subiect ti-au atras atentia.

Da, adevarul e Aline,ca ar trebui noi crestinii sa vorbim altfel aici. Eram pe un Forum ortodox ,cel care era moderator venise de la protestanti, omul ce mi-a placut, de la inceput si-a aratat fata.Avea poza la profil,adica nu avea nimic de ascuns. S-a constatat ca mesajele anonime fac sa scada calitatea relatiilor umane pe Internet. Atunci cand ai multe mesaje,esti un om activ, cred ca trebuie sa fii mult ancorat in realitate, sa arati cine esti. Lumea va fi mult mai atasata de asemenea oameni.
Bucurie si Elena au aratat cine sunt , nu trebuie sa fim atat de duri si intransigenti cu ele .

Mesajul 171 de aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...=17734&page=18
Hai vreau sa premiez pe cineva .Hai dragilor is sanse cat de cat sa va vad impacati? Hai dau un premiu? Chhiar daca in realitate voi imi dati un premiu, ca am sa vad ca se poate intelege lumea si pe Internet.
Vechi 11.10.2017, 07:48:13
Bucuriepedrum's Avatar
Bucuriepedrum Bucuriepedrum is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.08.2017
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Nu cred că Elena mai citește ce se scrie aici. Sau că a ajutat-o foarte mult discuția la care a participat până să plece. Oricum, în linii mari e bine (ea, nu thread-ul). :)
Vechi 11.10.2017, 15:28:52
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
si tu crezi ca un partener de viata il poti gasi pe un forum...fie si el crestin ortodox?

Tags
casatorie