Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2017, 21:28:41
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional Vezi mesajul
Multumesc.

Mai tii minte ce ai afirmat despre episcopul Corneliu?
Daca nu, iti improspatez eu memoria:

M-ai auzit pe mine spunand asa ceva despre Buia?
DEci eu am vazut o informatie aici pe site care suna cam asa :
"Fostul episcop de Husi nu mai reprezinta institutia Bisercii, dar poate fi un simplu calugar, pentru ca misiunea Bisericii este aceea de a vindeca moral o persoana cazuta, astfel Corneliu Barladeanu se afla intr-un proces de pocainta", a declarat Banescu.
http://stiri.botosani.ro/stiri/actua...traduceri.html

Deci eu am dedus ca aflandu-te intr-un proces de pocainta, ai spus unor oameni de sus din ierarhia Bisericii niste lucruri,ca a recunoscut faptele, cu atat mai mult cu cat il numesc persoana cazuta.

Fraza asta:"Astfel, episcopul a depus in fata Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane o cerere de retragere, in conditiile in care se considera nevinovat. " Asta cu declaratia despre nevinovatia, consideram ca este cu oarece vreme inainte de pocainta, cand umbla dezorientat prin Germania.

Totusi as vrea sa ma lamuresti, de ce autoritatile bisericesti penticostale nu au aparat fetele violate , devenite intre timp doamne si sa il bage pe episcopul Johnny Buina la inchisoare? Adica ascunzand Adevarul, se fac partasi pacatelor lui. Si cum am spus e ceva mult mai grav ca in cazul Barladeanu,stricare unor suflete tinere.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care sunt conditiile pt a te calugari? Ioanna Generalitati 135 23.10.2017 22:35:07
imbracamintea la calugari gheorghie Generalitati 12 09.09.2010 14:30:20
Falsii calugari puciosi, andreicozia Calugarul 0 20.04.2010 01:32:12
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? sophia Calugarul 322 26.06.2009 14:51:55