![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred că mai mare, totuși, a fost Tanacu. Acolo s-a lăsat cu cel puțin o carte scrisă, o piesă de teatru și un film.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am exprimat doar opinia mea. La Tanacu a fost un simplu preot. Aici a fost un episcop. La Tanacu, acuzatia a avut de-a face cu chestiuni spirituale administrate gresit. La Husi a fost vorba de treburi care nu au nimic de-a face cu biserica ci cu anumite scarbosenii animalice. Asa se vede din fotoliul meu. Poate, stramb. |
|
||||
|
||||
![]()
În mod sigur, strâmb. La Tanacu nu a fost preot ci călugăr.
|
|
|||
|
|||
![]()
...........................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 20:08:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si mai vad si cei care citesc, cine dintre noi deformeaza atunci cand vede ca nu-l poate duce cu presul pe interlocutor E nimica toata in raport cu raul pe care l-a facut, iar "statul in umbra" e o fericire de nespus pe langa chinul din vapaile iadului in care va ajunge daca nu se pocaieste. Doamne ajuta! Last edited by Penticostalul Traditional; 14.11.2017 at 00:01:36. |
|
|||
|
|||
![]()
...........................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 20:07:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Te cunoaste si pe tine, nu-ti fa griji de altul.
Si lumea. Si Dumnezeu, pe care L-ai invocat. Pocainta pe care i-ai urat-o lui Cornelus e un lucru rau? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nu vreau să redeschid subiectul, îmi lasă un gust amar. Voisem doar să-i dau o replică lui PT, a propos de scandaluri în BOR.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 01:32:12 |
Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 14:51:55 |
|