![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Am inteles, ai dedus gresit, i-ai pus in mod gresit cuvinte in gura, ai afirmat facand presupuneri. Nu-i nicio problema, daca ai recunoscut si te-ai pocait, esti iertat.
Citat:
Le-au ascultat, le-au crezut, le-au aparat si l-au exclus pe viata din slujire pe pastorul Buia. Asta nu puteau sa faca autoritatile penticostale pentru ca acolo e America, nu Imperiul Bizantin. In USA bisericile nu pot baga la inchisoare oameni. Intervine politia, procuratura, judecatorul... Iar astia, in urma anchetei, l-au declarat nevinovat pe pastor. Citat:
Nu, prietene, erau suflete de seminaristi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Le stii pe toate penticostalule,tot asa era un psiholog le stia pe toate, dar a incurcat cu agresivitatea lui Adevarul .Nu i-am pus nici un cuvant in gura dar ce scrie mai jos, spune el insusi: "Fostul episcop de Husi nu mai reprezinta institutia Bisercii, dar poate fi un simplu calugar, pentru ca misiunea Bisericii este aceea de a vindeca moral o persoana cazuta, astfel Corneliu Barladeanu se afla intr-un proces de pocainta", a declarat Banescu. Oare cum se poate afla intr-un proces de pocainta, daca nu vrea el insusi asta???...
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela Last edited by Jonnyw2013; 14.11.2017 at 23:32:24. |
|
|
|||
|
|||
|
hai mai ioane, e prea scarbos ce faceau aia acolo, da-o-ncolo de treaba, ce conteaza ce e la altii? orgii homosexuale cu episcopul in prim plan? nu va e sila de ce a fost acolo?
|
|
|
|||
|
|||
|
Da, nu am stiut ca a fost implicat si un minor in treaba asta.Ce ma deranjeaza cel mai mult, sunt oamenii care s-au smintit, cum s-a spovedit el si impartasit, nespunand o chestie atat de importanta.
Spovedania nu e o FORMALITATE! Si la voi la protestanti am inteles ca aveti niste consilieri, ca un fel de Spovedanie. Johnny Buia si el a facut-o sa fie facuta, fara nici o frica de Dumnezeu. Ma rog trebuie sa avem taria, sa ne vedem de viata noastra duhovnisceasca in continuare.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Pe mine altceva mă șochează. Dacă se știa homosexual, de ce s-a mai dus la Teologie? De ce a intrat în mănăstire? Că de acolo a fost avansat, știm cu toții.
Mie asta îmi pare scindare gravă a sinelui, să-mi fie cu iertare. Nevroză chiar.
|
|||
|
|||
|
Majoritatea intra sperand ca o sa scape de aceasta patima. Spun de cei ce o aveau inainte, ca unii o capata dupa aceea, probabil.
|
|
|
|||
|
|||
|
AliBaba@
Nu a spus lucrul asta, daca il spunea eu nu cred, ca se mai intamplau lucrurile astea. De aceea spune preotul ,ca daca un singur lucru nu l-ai spus, nici celelalte nu iti sunt iertate si indoita paguba vei avea,tocmai ca sa nu spui jumatati de Adevar. Nu a spovedit lucrul asta de aceea s-a intamplata asta. Adevarul este unul singur.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Oare daca un om la spovada isi recunoaste doua greseli, dar ignora a treia, atunci e o "binecuvantare" sa se dubleze toate trei?
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 23:35:07 |
| imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 15:30:20 |
| Falsii calugari puciosi, | andreicozia | Calugarul | 0 | 20.04.2010 02:32:12 |
| Marii calugari/duhovnici - de unde stiu sa sfatuiasca asupra problemelor laice? | sophia | Calugarul | 322 | 26.06.2009 15:51:55 |
|
|