![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
În afară de propria ta impresie despre tine, cum ne demonstrezi și nouă că tu vorbești în limbi prin Duhul Sfânt? Ai tu limbi ca semn pentru necredincioși? Și nu uita, nu uita, că turnarea Duhului a însemnat nu doar limbi ci și profetizare! Vorbeau în limbi și proroceau! Tu prorocești? Dacă da, ar fi interesant fiindcă prorocia este semn pentru credincioși. Gpalama, cătălin2, Cornel Urs și alți colegi de forum pot fi încredințați de Duhul care este în tine, dacă le-ai proroci! Dar tu nu faci asta! Atunci, noi ce să credem despre tine?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici nu pot, nici nu vreau, nici nu vad folosul demonstratiilor Ca nu prea le am cu Biblia, insa voi va trebui sa cititi. Ca am un duh strain insa voi ar trebui sa cautati sa dobanditi Duhul Sfant si sa vorbiti in limbi si sa prorociti. Ca eu sunt foarte slab dar voi trebuie sa fiti foarte tari in credinta. Asta e pentru voi, cei credinciosi. Acum v-am prorocit. |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci de ce te aștepți ca lumea să te creadă?
in timp ce Dumnezeu intarea marturia lor cu semne, puteri si felurite minuni si cu darurile Duhului Sfant, impartite dupa voia Sa! (Evr.2:4) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma astept la asa ceva. Nu asta e slujba mea. Eu doar sunt un indicator spre Hristos si spre Sfintele Scripturi.
Oamenii trebuie sa-L creada pe Domnul si Invatatura Apostolilor. Daca reusesc sa-i conduc pe oameni spre Dumnezeu si Biblie, mi-am atins scopul. Nu e necesar ca cineva sa creada invatatura mea. Ci a Lui. |
|
||||
|
||||
![]()
Este scris că mulți proroci falși se vor ridica. Trebuie să verificăm duhul cu care vorbești în limbi, altfel nu se poate, nu te credem pe cuvânt. Iar spre Biblie ne arată calea un preot ortodox hirotonisit cum se cuvine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apoi sa calci pe urmele lui. Va fi suficient. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici macar tu nu poti sa iti asumi bolborosirea pe care o faci. JENANT !!! Ai proorocit? Multi profeti mincinosi se vor ridica la sfarsit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NICIODATA adevaratii crestini nu s-au tinut show-uri si demonstratii. Si nici nu le-au cerut. Pentru ca stiau ca se fac de toata rusinea cu astfel de cereri. |
|
||||
|
||||
![]()
Voi exact asta faceți! Cu vindecările, cu exorcizările, show, show, show, apoi colectă, colectă, colectă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca unii au facut din biserica un aranjament cerere - oferta. Si pentru ca cererea unor indivizi ca tine si ceilalti gealati este: "show, demonstratie, inregistrare live pe facebook si youtube" ei asta au oferit. Dupa ce va hraniti cu asfel de gunoaie - demonstratii din tot felul de ghene si canale, veniti sa-mi cereti mie sa va mai dau inca o inregistrare. Nu primiti nimic. Exista deja INREGISTRAREA si DEMONSTRATIA, prieteni. Se numeste Sfanta Scriptura. Daca nu credeti ceea ce este scris in ea, nu veti crede nici daca ati vedea o inviere live. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|