![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai si inaintea vestii bune tot adevarul pretindeai ca-l prezinti.
Eu zic sa lasam acest pasaj! Important este doar principiul: trebuie sa studiem in mod asiduu, cu mare atentie si rugaciune textele Scripturii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citez: "Textul masoretic este utilizat pe scară largă ca bază pentru traducerile din Vechiul Testament în Bibliile protestante și, în ultimii ani (din 1943), pentru unele Biblii catolice." Eu am cautat in Biblia in italiana si Biblia Vulgata. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai inceput sa cauti sensul un ebraica si sa citesti in diferite traduceri, ma bucursi te felicit!
|
|
|||
|
|||
![]()
cataline, ca sa nu raman bivol, explica-mi si mie pasajul asta:
16. Fiindcă dacă vei binecuvânta cu duhul, cum va răspunde omul simplu "Amin" la mulțumirea ta, de vreme ce el nu știe ce zici?
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]()
Spune ca daca il binecuvanteaza in sinea sa nu stei acel om ce a gandit. Aici se refera la faptul ca daca ii spune intr-o limba necunoscuta acel om nu stie ce a spus, ca sa ii si raspunda.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps.sunet=ce se aude, o vocala e un sunet, de ex.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar ca teologia ortodoxa inca nu a raspuns ce fel de sunete scoate. Pe tema "vorbirea in limbi" teologii ortodocsi au o singura placa pe care o pun: "darul vorbirii in limbi a fost dat pentru ca apostolii sa il propovaduiasca pe Hristos paganilor". Si gata. Insa versetele din 1 Corinteni 14, sunt clare: 2. Pentru că cel ce vorbește într-o limbă străină nu vorbește oamenilor, ci lui Dumnezeu; și nimeni nu-l înțelege, fiindcă el, în duh, grăiește taine.Toate aceste sapte versete vorbesc despre rugaciunea in limbi. Desigur, in afara de rugaciunea in limbi, in Biserica pot fi transmise si mesaje in alte limbi, urmate de talmacirea limbilor. Last edited by Penticostalul Traditional; 12.01.2018 at 00:26:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum ti-am scris, texetele masoretice sunt compilatii facute de iudei in sec. IX. Manuscrisele de la Marea Moarta arata ca sunt deviate de la original, in multe locuri. Asa cum Septuaginta e in concordanta cu manuscrisele.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|