![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tanara cea credincioasa
O fata frumoasa dar foarte credincioasa, mergand odata pe strada, fu intampinata de un tanar, care ii sopti: - As vrea sa te insotesc .. Fata se opri - si-i raspunse: - Primesc sa ma insotesti, dar sa-mi fagaduiesti ca vei intra unde voiu intra eu.. Tanarul zise: - Iti dau cuvantul meu ca voi intra.. Si asa, mersera impreuna o bucata de loc, dupa care fata se opri in fata unei biserici, unde intra. Tanarul, deodata, nu vru sa intre, dar aducandu-si aminte de fagaduiala data, intra dupa ea. Acolo, parintele se afla tocmai intr-o predica prea frumoasa asupra datoriilor crestinesti ale tinerilor. Atat de mult fu atins tanarul in suflet de vorbele preotului, incat asculta predica pana la sfarsit, iar la plecare zise fetei: - Iti multumesc pentru binele ce mi-ai facut, - si te rog sa ma ierti pentru necuviinta mea ... Fata surase prieteneste - si-i raspunse: - Nu mie, ci Domnului Hristos sa-i multumesti, caci El mi-a dat gandul sa te aduc aici...
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Povesti cu talc | silverstar | Generalitati | 500 | 22.03.2015 19:01:38 |
Despre rugaciunea continua ( o povestioara cu tâlc ) | cristiboss56 | Rugaciuni | 10 | 25.10.2010 23:21:27 |
Violonistul - o poveste cu talc | costel | Generalitati | 2 | 25.09.2009 15:35:42 |
|