![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Expresia "i s-a stricat fata" e mai fericita decat "fata i s-a deformat"? |
|
||||
|
||||
![]()
expresia "s-a schimbat la fata" ar fi cea mai corecta
|
|||
|
|||
![]()
Da, ai dreptate.
Dar astia din comisia ortodoxa a traducerii Bibliei, nu stiau opinia ta si au adaugat: "stricandu-se". Cica, lui Daniel "i s-a schimbat infatisarea fetei, stricandu-se". Fă-le o plangere! |
|
||||
|
||||
![]()
Băiete, nu le mai întoarce, mișcarea carismatică cuprinde toate variantele dogmatice. Nu pot fi toate aceste învățături adevărate, în același timp. Punct. Duhul nu seamănă și nu sălășuiește în confuzie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e vorba de erezii ci de "variante dogmatice". Ba da, Scriptura spune ca se poate. Punct. |
|
||||
|
||||
![]()
pe bune?!Sa vedem ce spune Scriptura: "Este un Domn, o credință, un botez."
(Efeseni 4:5).Dupa cum vezi, Biblia te contrazice. Vrajeala ca toate invataturile duc la aceeasi destinatie, nu tine...poate la cei ce vorbesc in limbi!
Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire Last edited by stefan florin; 07.02.2018 at 14:49:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am zis eu altceva? Nici vorba. Pai, in afara de tine, cine a mai debitat vrajeala asta? |
|
||||
|
||||
![]()
Fals.
Dupa cum te-am rugat, la plecarea mea in Macedonia, sa ramai in Efes, ca sa poruncesti unora sa nu invete pe altii alta invatatura (1Tim.1:3) Doctrinele de bază trebuie să fie aceleași. Este obligatoriu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt de acord. Insa definitia lui "de baza", e foarte posibil sa fie foarte diferita. Pentru unii e posibil sa fie foarte "de baza" ziua de odihna. Pentru altii nu-i de baza. Pentru unii celibatul slujitorilor bisericii s-ar putea sa fie de baza. Pentru altii nu. Eu sunt de acord cu ce spui tu mai sus, insa trebuie definita "baza". Daca baza este Crezul Apostolic, treaba e mai simpla. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|