![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Te-am rugat de trei ori acelasi lucru: in ce limba crezi tu ca s-au rugat romanii?
Petru cunostea aramaica. Dar tu zici ca romanii nu s-au rugat in aramaica. In ce limba crezi tu ca s-au rugat romanii? Last edited by Penticostalul Traditional; 07.02.2018 at 16:27:07. |
|
||||
|
||||
![]()
În alte limbi decât limba latină ori ebraică, limbi pe care le cunoșteau și unii și alții.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, ai dreptate. Ai spune orice prostie, doar doar vei putea schimba in minciuna, adevarul lui Dumnezeu. Nu exista nicio limba pe care sa o cunoasca si romanii din casa lui Corneliu si evreii veniti cu Petru. In cel mai fericit caz, greaca. Insa nu era nicio minune ca niste romani sa vorbeasca greaca. Nimic. Nada. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Reformulez: ”În alte limbi decât limba latină ori ebraică, căci aceste limbi le cunoșteau și unii și alții.” |
|
|||
|
|||
![]()
Reformulezi zadarnic si aiuritor.
Reformuleaza spunand ce limba crezi tu ca s-a vorbit acolo! Puteau iudeii prezenti in casa lui Corneliu, sa inteleaga limba chineza? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iudeii prezenți nu au înțeles limbile, dar au înțeles prorocia, de aceea au concluzionat că ”măresc pe Dumnezeu”. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta crezi tu inseamna vorbirea in limbi, asa-i? |
|
|||
|
|||
![]()
Probabil nu stiu acelasi lucruc a si tine, pentru ca eu nu citesc istorii false. Sfantul Apostol Iacob a fost omorat de Irod, atat e de stiut.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Parerea ta personala si talcuirea ta nu are nicio valoare, poate in cultele neoprotestante au valoare parerile personale. In Sfanta Scriptura scrie ca evreii au primit porunca sa-i nimiceasca pe cei cuceriti in Tara Sfanta, nu sa-i converteasca. Am analizat ce spune si referinta ta, acel scriitor adventist, toate citatele si argumentele. Nu exista niciun argument, toate sunt eronate. In citatele date de tine nu e vorba de convertire, am mai scris. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|