![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
2.eu nu neg nimic. evreii ii acorda o importanta minimala lui hassatan , vad ca ortodoxismul il considera o conditie sine qua non iar din afirmatia ta se poate extrage ideea ca cu cat crezi mai mult in existenta satanei cu atat creste si credinta in Dumnezeu, ceea ce este nu o erezie ci o blasfemie.3. a crede si a cunoaste sunt lucruri diferite. cam asta spunea si cel de la care ti-ai luat nick-name-ul. crezi ca daca biserica l-a facut sfant a fost mai breaz decat ali al meu? eu zic ca macar al meu e doar o poveste si nu a facut decat sa bucure lumea, al tau, datorita a ceea ce se numeste isihasm, a facut mult rau.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
|