Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.11.2018, 16:02:19
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Păi da, cu acte în regulă, anual fac parade în Catedrala Mitropolitană. Cine să-i tragă de urechi, altul decât vlădică?
Eu cred ca cei de la Oastea Domnului sunt mai in acord cu invatatura ortodoxa decat tine. E ridicol ca tu spui de icoane, care ai aratat ca nu stii despre ce vorbesti, ai sustinut erezia iconoclasta, fara sa stii care e invatatura ortodoxa.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2018, 21:28:47
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu cred ca cei de la Oastea Domnului sunt mai in acord cu invatatura ortodoxa decat tine.
Nici nu mă mir, ecumenistul sub acoperire a sărit în ajutorul manelismului bisericesc. :))
Ei uite, adevăratele probleme nu le vezi, din contră le aperi, asta pentru că, cel mai probabil, mediul în care te învârți este asemănător.

Aruncă și tu un ochi aici: https://www.youtube.com/watch?v=r5G2FkkemTA
Vrei să spui că asta este duh ortodox?

Sau aici: https://www.youtube.com/watch?v=VsQw0-q1KNE
Zici că-i copiază pe neoprotestanți.

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
E ridicol ca tu spui de icoane, care ai aratat ca nu stii despre ce vorbesti, ai sustinut erezia iconoclasta, fara sa stii care e invatatura ortodoxa.
Știu, pentru tine îngerașii bucălați și alte reprezentări asemenea sunt tot o icoană. :))
Iconoclasm înseamnă cu totul altceva, eu nu am dat la o parte icoanele, ci chiciurile care se vor a fi icoane pentru ignoranți ca tine. Ți-am dat reprezentări asemenea din mănăstiri cu renume și preferi să faci pe deșteptul, în loc să recunoști că se fac greșeli.

Last edited by simpllu; 09.11.2018 at 23:32:29.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2018, 23:54:59
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Știu, pentru tine îngerașii bucălați și alte reprezentări asemenea sunt tot o icoană. :))
Iconoclasm înseamnă cu totul altceva, eu nu am dat la o parte icoanele, ci chiciurile care se vor a fi icoane pentru ignoranți ca tine. Ți-am dat reprezentări asemenea din mănăstiri cu renume și preferi să faci pe deșteptul, în loc să recunoști că se fac greșeli.
Discutia cu tine e intotdeauna haotica si ridicola, pentru ca tu nu stii ce spui, pe langa incultura ta teologica. Ti-am mai spus odata ca m-am referit la alt moment, cand aprobai ce spunea userul catolic, care nu stia ca expune invatatura iconoclasta. Tu nici nu stii despre ce e vorba, probabil sia cum crezi aceleasi lcururi, adica ce sustinea iconoclasmul. Nu stai bine nici cu intelegerea, nu duci lipsa doar de cunostinte.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare