![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Chintesenta Evangheliei se află în aceste două versete.
"22.Și ce este dacă Dumnezeu, voind să-Și arate mânia și să facă cunoscută puterea Sa, a suferit cu multă răbdare vasele mâniei Sale, gătite spre pierire, 23.Și ca să facă cunoscută bogăția slavei Sale către vasele milei, pe care mai dinainte le-a gătit spre slavă?" Cat a suferit Domnul la mâna vaselor pline de mânie ca să facă cunoscută bogăția slavei Sale către vasele milei. Toată lumea asta a lăsat o la mâna omului egoist si carnal aplecat spre lucrul mâinilor sale care neglijează total spiritul. Ei își poartă singuri de grijă, sunt biruitori prin forța brută si istețime. Ce nevoie au de Domnul? Căile au fost trasate de dinainte. Ei stau pe a lor noi stăm pe a noastră. Iar la sfârșit Domnul pune în balanță. Biblia. Romani 8:33 33.Cine va ridica pâră împotriva aleșilor lui Dumnezeu? Dumnezeu este Acela care-i socotește neprihăniți! Biblia. Luca 18:7-8 7.Dar Dumnezeu, oare, nu va face dreptate aleșilor Săi care strigă către El ziua și noaptea și pentru care El rabdă îndelung? 8.Zic vouă că le va face dreptate în curând. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu serios ca ai zis-o de data asta. E din adancul adancului spusa. Foarta profunda. Si am o rugaminte, citeaza si tu din Scriptura Ortodoxa, din respect si decenta pentru cititorii site-ului, care sunt totusi din alta zona a planetei, sa putem si noi certifica ce ai scris acolo. Eu stiam ca esenta Evangheliei este ca este Totul si despre Dumnezeu si om si mantuire. Cam asta e esenta Evangheliei. Last edited by gpalama; 08.08.2019 at 16:09:00. |
|
|||
|
|||
![]()
Acele versete erau citate din Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel.**Capitolul 9 din Biblia Ortodoxă care se regăsesc și în mesajul meu #25.
Ti a crescut tensiunea? Esti bine? Ai grijă cu sângele ca ti se urcă prea tare la cap ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Creatia insasi este destinata sa mearga(sa evolueze) de la inferior la superior si toata creatia parcurge acelasi drum, aceleasi "lectii de dreptate dumnezeiasca"(adica IUBIRE) si, desi toate vasele sunt chemate la mantuire, la un moment dat se poate ca unele vase sa fie inainte de pieire, iar altele sa fie la marire, dar Dumnezeu doreste ca si cei ce sunt la pieire sa se intoarca si sa fie vii deoarece El ii iarta pe cei ce aleg sa se inchine Lui. Iadul are si iesire, nu doar intrare.
|
|||
|
|||
![]()
Last edited by MGTOW4life; 09.08.2019 at 13:51:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
inmagazina natura Sa de conducător, rege și tată pantocrator. Asadar Ziua Domnului a fost pregătită pentru mânia Sa, sau mai bine zis "descărcarea" Sa de toată suferința și umilința pe care creația Sa fie spirituală (ingeri) sau materială (oameni) I a produs o. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce maturizare ca Tata ceresc? Tu nu pricepi ca El este Atotputernic pentru ca El nu poate decat SA IUBEASCA? Asa a fost mereu si tot asa va fi IN VECI!
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 10.08.2019 at 02:04:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Uneori ma intreb si eu de ce?
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Evrei 1:14 14.Îngerii oare nu sunt toți duhuri slujitoare, trimise ca să slujească, pentru cei ce vor fi moștenitorii mântuirii? Ps. E doar o opinie nu incerc să o impun ca adevăr de credință. |
|