![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand m-am referit la simplitate, nu m-am referit la calitate scazuta a serviciilor sau chilipiruri. M-am referit ca, la un moment dat, unui tanar care l-am enumerat mai sus, cei de la restaurant iau spus ca au si limuzina si daca sunt interesati(de fapt aveau mai multe de diferite lungimi) , el si viitoarea sotie stiau ca au limuzine , dar au spus ca nu ii intereseaza, desi aveau cu ce plati mai multe limuzine nu una. Deci vorbesc de lucruri costisitoare de care nu e nevoie. Sau tatal lui la un moment dat la intrebat ca unii mai fac cu focuri de artificii, el a raspuns simplu:" Ar fi ultimul lucru de care as avea nevoie!" Deci cand ma refer la simplitate nu vorbesc de scaderea calitatii serviciilor, ci de refuzul unor lucruri scumpe si fara rost .
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De asemenea și dronele, porumbei la ieșire și alte lucruri care pot fi desprinse sunt nefolositoare, un om inteligent ar știi ce să aleagă din ofertă și i-ar da bine raportul calitate preț. Eu ți-am exemplificat de ce ar fi util totuși și restaurantul și de ce unii ar prefera un local la care se găsește cu greu o dată de rezervare, erai oarecum supărat pe treaba cu localul. Îți scriu ca la un coleg de discuție, nu ca să te cert, chiar îți mulțumesc că mi-ai luat apărarea deși noi ne-am mai contrazis pe forum și poate te-ai supărat, eu te respect și citesc ce scrii când mai postezi povești inspiraționale. Apropo dacă vrea cineva să se uimească sau să se amuze de ce mai inventează piața de nunți, le recomand o vizită la un târg de nunți, stil cel care se ține Romexpo.
|
|||
|
|||
![]()
Stai linistit nu sunt suparat pe nimeni cu atat mai putin pe tine. Sunt suparat pe necunoasterea asta a mea, cum as vrea sa stiu tot mai mult dar timpul e limitat. Sunt suparat ca nu ma rog cat as vrea, ca sa fiu util celor din jur mai mult.
http://www.cuvantul-ortodox.ro/2011/...-ca-pe-erezii/ "Când am ieșit pe ușa care mă purta spre libertate, am știut că dacă nu las ura și amărăciunea în spate, voi continua să fiu în închisoare".-Nelson Mandela |
|