Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2020, 21:16:14
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit

Cand m-am referit la simplitate, nu m-am referit la calitate scazuta a serviciilor sau chilipiruri. M-am referit ca, la un moment dat, unui tanar care l-am enumerat mai sus, cei de la restaurant iau spus ca au si limuzina si daca sunt interesati(de fapt aveau mai multe de diferite lungimi) , el si viitoarea sotie stiau ca au limuzine , dar au spus ca nu ii intereseaza, desi aveau cu ce plati mai multe limuzine nu una. Deci vorbesc de lucruri costisitoare de care nu e nevoie. Sau tatal lui la un moment dat la intrebat ca unii mai fac cu focuri de artificii, el a raspuns simplu:" Ar fi ultimul lucru de care as avea nevoie!" Deci cand ma refer la simplitate nu vorbesc de scaderea calitatii serviciilor, ci de refuzul unor lucruri scumpe si fara rost .
Vechi 04.02.2020, 21:29:51
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jonnyw2013 Vezi mesajul
Deci cand ma refer la simplitate nu vorbesc de scaderea calitatii serviciilor, ci de refuzul unor lucruri scumpe si fara rost .
E corect exemplul tău și cu artificiile care îngreunează inutil costul nunții, cât și cu limuzina.
De asemenea și dronele, porumbei la ieșire și alte lucruri care pot fi desprinse sunt nefolositoare, un om inteligent ar știi ce să aleagă din ofertă și i-ar da bine raportul calitate preț.

Eu ți-am exemplificat de ce ar fi util totuși și restaurantul și de ce unii ar prefera un local la care se găsește cu greu o dată de rezervare, erai oarecum supărat pe treaba cu localul.

Îți scriu ca la un coleg de discuție, nu ca să te cert, chiar îți mulțumesc că mi-ai luat apărarea deși noi ne-am mai contrazis pe forum și poate te-ai supărat, eu te respect și citesc ce scrii când mai postezi povești inspiraționale.

Apropo dacă vrea cineva să se uimească sau să se amuze de ce mai inventează piața de nunți, le recomand o vizită la un târg de nunți, stil cel care se ține Romexpo.
Vechi 04.02.2020, 22:17:26
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Implicit

Stai linistit nu sunt suparat pe nimeni cu atat mai putin pe tine. Sunt suparat pe necunoasterea asta a mea, cum as vrea sa stiu tot mai mult dar timpul e limitat. Sunt suparat ca nu ma rog cat as vrea, ca sa fiu util celor din jur mai mult.
Răspunde