Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.10.2020, 16:30:19
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Sigur că vin oamenii: cu purcei, cu găini, cu pui, cu rațe, cu gâște, cu curcani, cu cai, cu miei, cu oi, cu capre, cu făină de grâu, cu porumb, cu fructe, cu lucruri sculptate, cu aur, cu argint, cu sare, cu ii, cu cearșafuri, cu haine, cu scule, cu mașini, cu dune, cu pături, cu țuică, cu pălincă, cu vin, cu must, cu ce vrei și ce nu vrei, chiar cu fete frumoase de măritat dacă e preot prea tânăr și a ajuns preot sau cantor de țară. Poporul român e bun și primitor și altruist. Se știe asta. Mă mir că mă întrebi.
Mare pisicher mistificator mai esti!
Precum trambita Verginica Puciosica
Reply With Quote
Vechi 06.04.2021, 23:09:58
Jonnyw2013 Jonnyw2013 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.02.2015
Religia: Ortodox
Implicit Domeniul de variatie a CO2 de-a lungul a mii de ani este de 1 la 10000

Intervalul in care bioxidul de carbon a variat in mii de ani, astfel incat acest sistem ultrasofisticat numit Pamant, a functionat stabil, fara sa se incalzeasca semnificativ, este nu cum am zis de 3 la 10.000 cat este procentajul de reusita la un bancomat din 3 incercari. Este (daca va uitati pe prima pagina intelegeti ce vreau sa zic) doar de 1 la 10.000, adica de trei ori mai putin. Atat cat o singura incercare la bancomat. Deci nu poate fi vorba zic eu ca ar fi ceva intamplator crearea Pamantului. Deci valoarea CO2 a variat in mii de ani aprox intre 200 ppm(parti per milion) si 300 ppm(mai exact intre 180ppm -280ppm). Ce este peste 300ppm si cu atat mai mult 400ppm duc la incalzire in zeci de ani. Deci Dumnezeu a lasat acest sistem gigantic intr-un echilibru foarte exact intr-o ZONA DE VARIATIE care are un raport de 1 la 10000. Poate fi oare la intamplare asta? DEci cine vrea sa gandeasca poate.
Dumnezeu a lasat o ordine foarte exacta, aceasta natura care INCA este superba chiar daca oceanele si marile sunt pline de plastic si unele vietati deja o duc rau.
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare