![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu din invidie am zis, dar eu dacă mă duc și nu-s preot ci doar un ortodox oarecare nu primesc nimic decât pietre în cap sau blesteme ca Trâmbițele Domnului chiar dacă ar face Domnul minuni pentru popor la rugămintea mea. Deci în România, preotul de la țară n-are cum să se plângă că n-are bani sau că e viața sau crucea lui prea grea. Nu-s contra lor, nu-i pismuiesc, nu doresc să fiu preot căci orice ortodox e un fel de preot iar mie-mi ajunge atâta preoție. Să le dea Dumnezeu Har și tot ce-și doresc, măcar de și-ar face bine slujirea lor de Dumnezeu rămânând ortodocși cu Calea până la sfârșit. Milă (și dreptate) dorește Dumnezeu, nu jertfe!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 23.09.2020 at 13:22:13. |
|