Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.02.2021, 17:24:30
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Petru7 Vezi mesajul
@Moroco, te-am sfatuit să-i lași în pace pe cei ce nu citesc cu bună credință, ce nu cred și nu vor să creadă. Ei nu caută sa afle adevărul ci caută să se auto-îndreptățească pe sine. Credința e de la Dumnezeu iar necredința e pentru a lepăda lumea.
Wooow!

33. Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea.(In16,33)
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Vechi 06.02.2021, 18:05:09
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Citat:
Citat:
@Moroco, te-am sfatuit să-i lași în pace pe cei ce nu citesc cu bună credință, ce nu cred și nu vor să creadă. Ei nu caută sa afle adevărul ci caută să se auto-îndreptățească pe sine. Credința e de la Dumnezeu iar necredința e pentru a lepăda lumea.
Wooow!

33. Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveți. În lume necazuri veți avea; dar îndrăzniți. Eu am biruit lumea.(In16,33)
De asta nu mai folosesc diacritice. Citezi un citat cu diacritice si nu dai inainte vizualizare si nu se mai intelege nimic.

Ma gandesc ca Petru7 vrea sa zica sa nu cred ce zice lumea si sa nu fac ce face popa (gpalama) ci ce zice popa ( nu gpalama ci oricare altul sanatos la cap) adica sa nu cred ce-mi tot scrie gpalama aberand fiindca el nu crede si in CLD si nu vrea sa creada si de aceea ma toooot insulta si ma anatemizeaza nestiind ca pe el se blesteama.

Cred ca in textul citat de tine Domnul pune accent pe Credinta in Hristos si nu pe necredinta in lume, caci asta face diferenta dintre a indrazni, a birui lumea asa ca Hristos prin Credinta-rabdare si a lepada lumea neavand de ce sa crezi in ea.

@Petru7 ai facut o analiza la sange si i-ai dovedit cat e de neglijent. Mersi pentru sfaturi dar nu e cazul sa-ti faci griji, are grija Dumnezeu de mantuirea mea si a oricui care-I cere. Grijile-stresul, poftele si placerile, rautatea, necredinta, "grija lumeasca" sa o lepadam.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 06.02.2021 at 18:10:10.
Vechi 06.02.2021, 18:27:21
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
De asta nu mai folosesc diacritice. Citezi un citat cu diacritice si nu dai inainte vizualizare si nu se mai intelege nimic.

@Petru7 ai facut o analiza la sange si i-ai dovedit cat e de neglijent. Mersi pentru sfaturi dar nu e cazul sa-ti faci griji, are grija Dumnezeu de mantuirea mea si a oricui care-I cere. Grijile-stresul, poftele si placerile, rautatea, necredinta, "grija lumeasca" sa o lepadam.
Nu găsi motive să te lepezi de respectarea regulilor de ortografie a limbii române!

Sigur că slujind idolul frică de greșeală te vei indoi ca să te lauzi în mod repetat și vei recurge la corecții și recorecții nesfârșite cu valoare de ”ascultare” și de ”sfințenie”. Nu e decât semeție, slavă de sine, slavă deșartă de la lume și egoism-iubire de sine-desfrânare.

Frumos ar fi să scri o singură dată și cât mai corect românește folosind și diacriticile.

Citatul poate fi recorectat fără să te îndoiești și fără să te lauzi.
Citat:
Citat:

Last edited by Petru7; 06.02.2021 at 18:31:19.
Vechi 06.02.2021, 21:35:47
Petru7's Avatar
Petru7 Petru7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.04.2019
Locație: în dor sfânt de Iisus
Implicit

Citat:
@Moroco,
Nu găsi motive să te lepezi de respectarea regulilor de ortografie a limbii române!
Na că s-a luat.
Mi-e rușine.

Era vorba de respectarea regulilor de ortografie ale limbii române.

Îmi cer iertare. Așa pățesc întotdeauna când încep să dau lecții sau când cer altora ceea ce eu însui nu sunt în stare să respect.

@Moroco,@gpalama,
Retractez. Îmi pare rău că v-am pus la respect.
Scrieți cum vreți, scrieți ce vreți, ce-mi pasă mie, pe voi vă reprezintă ce și cum scrieți nu pe mine.
Nu sunt sfânt, nu sunt Dumnezeu. Nu de mine trebuie să ascultați.

@all
Cred că ar fi cazul să ne întoarcem la subiect.
Cine are o teorie nouă sau ne poate explica ce crede?

Last edited by Petru7; 06.02.2021 at 21:40:52.
Vechi 06.02.2021, 22:42:56
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:

@all
Cred că ar fi cazul să ne întoarcem la subiect.
Cine are o teorie nouă sau ne poate explica ce crede?
@Petru - da unde te crezi, in Biserica DATULUI CU PAREREA a lui Moroco si a lui Petru...

Dragule, Biserica zice niste chestii foarte despte despre datul cu parerea despre a fi intelept despre a judeca sanatos.

Chestia asta moderna a halucinatiei teologice mistice sau in orice domeniu nu este ortodoxa...
Vechi 06.02.2021, 22:54:55
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Implicit

Citat:
Na că s-a luat.
Mi-e rușine.

Era vorba de respectarea regulilor de ortografie ale limbii române.

Îmi cer iertare. Așa pățesc întotdeauna când încep să dau lecții sau când cer altora ceea ce eu însui nu sunt în stare să respect.

@Moroco,@gpalama,
Retractez. Îmi pare rău că v-am pus la respect.
Scrieți cum vreți, scrieți ce vreți, ce-mi pasă mie, pe voi vă reprezintă ce și cum scrieți nu pe mine.
Nu sunt sfânt, nu sunt Dumnezeu. Nu de mine trebuie să ascultați.
Vezi Petre ca toti suntem oameni si toti cadem ???

Ca nu esti mai bun decaat altii...?

Ca de fapt si tu ai aceleasi apucaturi si injuri cot la cot cu toti ***?? Adica esti *** si tu si in apucaturi si in restul?

Nu-ti cazu galonul cu ocazia asta???

Ma bucur ca ti-ai dat seama cat de cazut este si ca doar erai cu nasul pe sus prin pretentiile "gramaticale si de politete falsa"...

Cel putin eu nu am avut figurile tale si ale lui Dalian in cap, am fost "natural".

Dar cand s-a ivit ocazia s-a dovedit cine esti si cat de "sus" esti...

Asa ca gurita mica, esti mai rau ca noi, cel putin eu am spus toate in fata, tu ai si judecat si osandit si la sfarsit te-ai dovedit mai rau desi aveai figuri in cap ca esti bun.

Eu cel putin stiu ca sunt rau si nu am pretentia de a fi bun.... dar tu cu figurile tale in cap... sa cazi de asa de sus??? Chiar asa domnu Petru??? De la corectitudinea gramaticala, de la politetea falsa si de la inchipuirile ca prin gramatica si politete esti mai... bun, mai teolog si mai rasarit ca om, cand esti acelasi animal ca noi ???

Sau mai rau de fapt ca abia ai inceput sa te dai in stamba... Eu cel putin stiu ca nu pot sa merg mai jos, dar tu??? Abia ai inceput sa te desfasori... Curaj, ai potential, poti sa fii animalul care ai inceput sa te manifesti !!!

Last edited by gpalama; 06.02.2021 at 22:57:32.
Vechi 08.02.2021, 13:19:26
Dalian's Avatar
Dalian Dalian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2012
Locație: Cernica
Implicit

....editat....
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare