Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2021, 18:01:54
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Mi-am cerut scuze, și îmi cer și acum, că te-am numit martalog, să vezi că nu e o formă de mândrie(adică de prostie), însă dumneata ești analfabet funcțional. Exprimarea liberă are umbră, penumbră, lumină, metafore, epitete, etc. O complexitate ce te depășește. Ți-am spus că nu te estimez, pt că dacă aș face-o, m-aș coborâ la nivelul tău, și m-ai bate cu experiența. Poate așa înțelege și domnul Demetrius. Probabil trăiești pe la vreo mănăstire, unde ești supus la mici întrebuințări ca să nu obosească conștientul. Că în societate nu văd să te descurci. Te compatimesc sincer, la ce găuri craniale sunt în perete înainte să tastezi aici...

P.S. Nu imi răspunde că îmi este silă să îți răspund. Te rog!
Reply With Quote
Vechi 14.10.2021, 18:14:55
gpalama's Avatar
gpalama gpalama is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.02.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule Nietzche plural politicos cu iesiri de smardoi.

Greata e in cealalta parte, nu stiu cat de indreptatit esti la un comportament de tipul asta cand iti permiti iesiri de mahala.

Vezi ca o adresare la un plural de politete nu te face mai destept si cateva fraza copiate din cartile de filosofie nu te fac mai destept.

Mai usor in contre ca nu stii niciodata cu cine te contrezi.

Nu te-am acuzat ca nu stii teologie, ci Moroncelul s-a apucat sa spuna din nou erezii, si sa isi dovedeasca analfabestismul teologic.

Cat despre analfabetul functional, mai scrie cateva posturi si iti fac eu bilantul sa te vezi si pe tine unde esti, ca pana acum nu ai dat dovada de cultura intelepciune maturitate si nici ca ai fi vreo poama rasarita sa iesi cu din astea pentru altii.

Gurita micuta ca fiecare avem o barna in ochi conteaza sa ne fie pusa oglinda potrivita in fata.

Nu esti tu mare inalt in vreo dimensiune, ca sa iti mentii statutul mental pe care aparent il ai pentru tine, mai cu smerenie ca e mai potrivita...
Reply With Quote
Vechi 14.10.2021, 18:16:40
Nietzsche Nietzsche is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.06.2021
Implicit

Domnu' Psalm_23, sper că nu v-ați supărat pe mine datorită unor glume superficiale. Așa cum și dvs ați spus, e un monstru al Cernobîlului, au fost doar niște glume cât de cât inocente. Sper să îmi răspundeți la intrebare cât și la interpretare. Dacă nu, o să vă vadă ca un laș ce nu ar dori să-i reprezentați numele, spiritul, stima... să auziți în ziua aia "nu te cunosc", ar fi devastator, nu?
Reply With Quote
Vechi 14.10.2021, 19:02:09
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Nietzsche Vezi mesajul
Mi-am cerut scuze, și îmi cer și acum, că te-am numit martalog, să vezi că nu e o formă de mândrie(adică de prostie), însă dumneata ești analfabet funcțional. Exprimarea liberă are umbră, penumbră, lumină, metafore, epitete, etc. O complexitate ce te depășește. Ți-am spus că nu te estimez, pt că dacă aș face-o, m-aș coborâ la nivelul tău, și m-ai bate cu experiența. Poate așa înțelege și domnul Demetrius. Probabil trăiești pe la vreo mănăstire, unde ești supus la mici întrebuințări ca să nu obosească conștientul. Că în societate nu văd să te descurci. Te compatimesc sincer, la ce găuri craniale sunt în perete înainte să tastezi aici...

P.S. Nu imi răspunde că îmi este silă să îți răspund. Te rog!
@gpalme multe altora, ti-am zis ca filozoful e nevinovat? Si-a cerut scuze, deci nici eu nu te mai fac martoloz si martzafoi... primesc si eu sa ma scuz.

@Nietsce, foarte frumos domnule Pileozoof!
Scrieti frumos romaneste, ganditi frumos, va cereti scuze, nu vreti sa va mandriti si va dati seama de multe bune si rele. Spor la cautat adevarul Adevarat!

Sunteti pe Calea cea buna!
E bine sa ai discernamant duhovnicesc.

Mie desi mi-e sila mi-e si mila... deci de aia... ii tooooot raspund. (Iubeste pe vrajmasii tai si vei avea rasplata in Ceruri. Casnicii tai sunt vrajmasii tai crestinule care vrei sa lepezi lumea!)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈maiLUMEUjUglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 14.10.2021 at 19:05:13.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare