![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca de cam 15 ani nu te-ai spovedit si ca ai 30+, se pare ca "te-ai maturizat" fara sa dai atentie suficienta curatiei tale, iar spovedania ta ar semana intr-un fel cu prima spovada (matura). De aceea hotararea ta de a face o spovada serioasa e foarte binevenita, si cred ca vei reusi s-o faci la manastirea Oasa(daca planul tau nu s-a schimbat) mai bine decat la Bucuresti, mai ales daca le vei spune asta inainte de a ajunge acolo, ca au si ei nevoie de pregatire. Daca insa vrei sa ajungi la Oasa in iulie deja impartasita, eu as recomanda sa cauti un duhovnic la o manastire de prin Bucuresti, pentru ca monahii sunt mai favorizati in a ajuta aproapelui decat preotii de mir(iertare daca supar pe cineva!) mai ales ca dupa ce te intorci de la Oasa vei continua sa traiesti in Bucuresti, cred. Incearca telefonic la Cernica, spunandu-le exact ce vrei, tot asa cum ne-ai spus noua; cred ca te vor primi cu atentie deosebita.